To je to što me zanima!

Još jedan Hrvat dolazi u Šahtar: Stanić član Pušićevog stožera

Stanić je nakon odlaska u igračku mirovinu radio kao skaut u Club Bruggeu, a za vrijeme predsjednika Marina Brbića bio je savjetnik za sportska pitanja u Hajduku
Vidi originalni članak

Nakon što je Marino Pušić službeno predstavljen u Šahtaru, Hrvat iz Mostara počeo je popunjavati stručni stožer. Pridružit će mu se kao pomoćni trener bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić (51), koji je radio kao skaut u Club Bruggeu i bio savjetnik za sportska pitanja u Hajduku.

NAKON JEDNE UTAKMICE Srna neće voditi Šahtar protiv Barcelone: Na klupu stiže Hrvat

Podsjetimo, Darijo Srna je preuzeo privremeno vođenje momčadi nakon što je ukrajinski klub otpustio Nizozemca Patricka van Leeuwena.

Međutim, Srna je odbio ponudu da postane stalni trener Šahtara. Htio je boljeg i iskusnijeg trenera na klupi ukrajinskog prvaka, a riješenje je našao u Pušiću, koji je bio pomoćni trener u redovima nizozemskog prvaka Feyenoorda. 

SRNA TRENER ŠAHTARA 'Nisam Guardiola niti Klopp. A dovest ću boljega od mene...'

Pušić je većinu svoje karijere, što igračke, a što trenerske, proveo u Nizozemskoj. Bio je pomoćni trener u Twenteu, kratko i glavni trener, zatim asistent u  AZ Alkmaaru, a od 2021. je u Feyenoordu. Prije trenerske karijere u Nizozemskoj bio je pomoćnik u NAC Bredi i Inter Bakuu.

Šahtar u srijedu popodne igra treće kolo Lige prvaka protiv Barcelone (18.45 sati). 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • david111111 26.10.2023.

    Cemu Stanić moze nauciti Stozer Shakhtara..da ih nauci kako privuci stolicu za Švedski stol ili kako NE organizirati uspjesni klub? 😁

  • 25.10.2023.

    On se dokazao gdje god je bio kao "stručnjak" a u Hajduku pogotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare