To je to što me zanima!

Još jedan u nizu ozlijeđenih: Sergio Ramos out mjesec dana

Još od ranije na listi ozlijeđenih u Realu nalaze se Luka Modrić, Marcelo, Casemiro i James Rodriguez, a Ramos bi se, prema svemu sudeći, trebao vratiti na derbi s Atletico Madridom
Vidi originalni članak

Lista ozlijeđenih igrača Real Madrida proširila se za još jednom ime: ozlijedio se kapetan Sergio Ramos i pauzirat će barem mjesec dana.

Ramos je ozljedu koljena zaradio u dresu španjolske reprezentacije, koja je u nedjelju svladala Albaniju s 2-0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018 u Rusiji. Incident se dogodio u 80. minuti nakon nezgodnog pada španjolskog stopera.

Još od ranije na listi ozlijeđenih u Realu nalaze se Luka Modrić, Marcelo, Casemiro i James Rodriguez, a Ramos bi, prema svemu sudeći, trebao propustiti utakmice protiv Betisa, Bilbaa, Alavesa, Leganesa i dva susreta s Legijom u Ligi prvaka. Također, upitan je za nastup Španjolske protiv Makedonije 12. studenog.

Ako sve pođe po planu, Ramos bi se trebao vratiti za madridski derbi s Atletico Madridom 20. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 10.10.2016.

    Ova godina će biti imam dojam kao i 2015. 2014 pravi europe , pa 2015 viječito par povrijeđenih igrača. 2016 prvaci europe a sa odljeda se krenulo pravo. Ove godine u ovih dva mjeseca su valjda vec svi iz prvih 11 bili već ozljedeni osim možda jednog ili dva igrača. To kad tako ozljede krenu to je krpanje ekipe i tu nema neke velike igre i rezultata.

  • SuperFulcrum 10.10.2016.

    Sad ce lagano real proigrat kad skuze da je ramos uzasno precijenjen igrac i visak u timu

  • mesuney 10.10.2016.

    Prije bi rekao muke po Barcu s obzirom na to kako je igrao zadnjih apr utakmica

Komentiraj...
Vidi sve komentare