To je to što me zanima!

Još jedno 'ne' u nizu: Bilić odbio i Romanove milijune

Hrvatski izbornik Slaven Bilić dobio je još jednu laskavu ponudu za preuzimanje klupe velikog engleskoga kluba. Sad je riječ o Chelseaju...
Vidi originalni članak

Iako je Slaven Bilić više puta ponovio kako ne postoji mogućnost da preuzme neki od klubova dok je na klupi hrvatske reprezentacije, zainteresirani ne odustaju. Prije otprilike mjesec dana o njegovoj raspoloživosti raspitivao se Schalke, a zadnji u nizu je londonski Chelsea. Bogati vlasnik Roman Abramovič razmišlja o nasljedniku Guusa Hiddinka, koji odlazi nakon sezone, a o Bilićevu mišljenju o dolasku u London informirao se preko najužeg suradnika, prvog operativca kluba Petera Kenyona. On je, kako prenosi Večernji list, s Bilićem razgovarao posredno, preko jednog engleskog menadžera.
Nakon tog razgovora i stručnjacima u Chelseaju koji bi ga voljeli vidjeti na Stamford Bridgeu situacija je jasna. Zna se da je Bilić dao riječ ovdašnjoj javnosti, a u Londonu se nadaju da bi naš izbornik, poput Hiddinka, usporedno vodio klub i reprezentaciju. No to su zasad nagađanja. Puno toga trebalo bi biti jasnije nakon presudnih ogleda Hrvatske u kvalifikacijama za SP.

U CHELSEAJU SVAKOG TRENERA ČEKAJU MILIJUNI
Slaven Bilić kao izbornik hrvatske reprezentacije zarađuje oko 8000 eura na mjesec, a u Chelseaju bi na godinu "dizao" najmanje dva milijuna eura. Naš izbornik, naravno, nije jedini kandidat. Slobodni su Frank Rijkaard, Sven Goran Eriksson, Roberto Mancini... Sve su to treneri s kojima je Chelsea u kontaktu kako bi pronašao nasljednika Hiddinku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zekica 29.04.2009.

    BOLE TOP - potpuno si u pravu majstore! bilić se stvarno nije dokazao nit kao igrač nit kao vođa. a taj roman je stvarno kreten pa neće tvoje inteligentno visočanstvo pozvat :)

  • dablin 29.04.2009.

    Bilicu da sam na tvom mjestu ja bih bez razmisljnja uzeo pare tom tajkunu Abramovicu jer i dosad su ih uzimali poznati i nepoznati?Samo plati porez u Hrvatskoj neka i ova napacena zemlja nesto zaradi na tudjem znoju.

  • tovar_69 29.04.2009.

    Ja sam čuo drugu priču da Fergusona tjeraju da oslobode prostor za Bilića, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaajde

Komentiraj...
Vidi sve komentare