To je to što me zanima!

Još nismo sigurni: Evo kako Hrvatska može ispasti s Eura

Vatrenima večeras treba pobjeda ili bod protiv Španjolske u Bordeauxu. No, što ako odabranici izbornika Ante Čačića izgube od aktualnih europskih prvaka? Evo mogućih raspleta
Vidi originalni članak

Premda bi sa četiri boda trebala biti sigurna, hrvatska nogometna reprezentacija još uvijek nije i matematički osigurala plasman u osminu finala europskog prvenstva u Francuskoj.

'Vatrenima' za potvrdu prolaza treba pobjeda ili bod protiv Španjolske u večerašnjem susretu u Bordeauxu. No, što ako odabranici izbornika Ante Čačića izgube od aktualnih europskih prvaka?

Za ispadanje mora se poklopiti čak šest rezultata

Niti tada ne bi trebala biti drama jer se moraju poklopiti rezultati iz čak šest susreta da hrvatska vrsta ostane bez osmine finala.

Englezi nam nisu pomogli jer su remizirali sa Slovacima, no sve bi mogli biti riješeno večeras ako Njemačka pobijedi Sjevernu Irsku. Tada bi Sjeverna Irska ostala na trećem mjestu u svojoj skupini s tri boda, a Hrvatska već sada ima četiri. Tri boda ima i Albanija na trećem mjestu u skupini A pa bi te dvije ekipe ostale iza 'kockastih'.

Ako i 'elf' kiksa mora se poklopiti još četiri susreta da izvisimo u što je zaista teško povjerovati. Češka mora pobijediti Tursku, Portugal mora poraziti Mađarsku, Irska mora slaviti protiv Italije, a u dvoboju između Islanda i Austrija netko mora pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • nokia010 21.06.2016.

    Nema ni promila sanse da se ovo desi. Cacic je vrhunski trener i on ovo nece dozvoliti.

  • zuluf_52 21.06.2016.

    Zaboravljate da Čačić nije trener za našu repku i zaboravljate tko ga je postavio za izbornika.Utakmicu protiv Slovačke nisu izgubili huligani nego Čačić. Da je zatvorio ostatak utakmice nakon izlaska Modrića nebi primili niti jedan gol.Čačić je trećerazredni trener.

  • gjcezar 21.06.2016.

    Koliko moras biti jadan da napises clanak o tome kako moze HR ispast? :D Pogotovo kad je to vec u sferi znanstvene fantastike!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare