To je to što me zanima!

Jose napao braniča Spursa: Vertonghen je kriv, a ne sudac

U nastavku je postojala samo jedna momčad. Igrali smo odlično sve do trenutka kada je sudac napravio veliku grešku, grešku koja je utjecala na rezultat, kaže Jose
Vidi originalni članak

U derbiju 6. kola Premiershipa Tottenham i Chelsea su na White Hart Laneu odigrali bez pobjednika 1-1.

Trener gostiju Jose Mourinho nakon utakmice je rekao kako je njegova momčad zaslužila pobjedu.

- Ne mislim kako je rezultat realan odnos snaga. Oni su bili bolji u prvom dijelu, ali ne toliko bolji, nisu napravili mnogo prilika. U nastavku je postojala samo jedna momčad. Igrali smo odlično sve do trenutka kada je sudac napravio veliku grešku, grešku koja je utjecala na rezultat - rekao je Mourinho, te se osvrnuo na isključenje Španjolca Fernanda Torresa devet minuta prije kraja utakmice.

- Nije sudac kriv, kriv je Vertonghen (op.a. branič Tottenhama). On je odglumio da ga je Fernando udario i sudac mu je povjerovao. Tako nešto ostavlja gorak okus u ustima, trebali smo pobijediti. Zaslužili smo - rekao je Mourinho.

Trener Spursa Andre Villas-Boas nije krio razočaranje remijem protiv Chelseaja.

- Drugo poluvrijeme nije bilo tako dobro. Obje momčadi su imale svoje šanse. Imali smo dobru priliku za 2-0 u prvom dijelu, ali nismo je iskoristili - rekao je Villas-Boas.

Terry je spasio Chelsea, Spursi ih već 3.5 godine nisu dobili

Idi na 24sata

Komentari 27

  • rođo101 29.09.2013.

    jozo poznat po tome kda izgube ili kad im rezultat nije po voilji da su svi drugi krivi,a on da prati sasvim neku drugu tekmu.pokazao je sve u super cupu kad je posle poraza od FCB-a izjavio da je bolja momčad izgubila.

  • 28.09.2013.

    Jose je arogantan malo, ali je uvijek u pravu i ne može mu nitko ništa

  • croforumas 28.09.2013.

    dobra tekma, sudac nije pogriješio što je Torresa isključio, onaj start je bio za žuti karton, ali onda je trebao i Verthongenu pokazat isto žuti (a čini mi se da je imao već jedan). Mislim da bi Chelsea to dobio, ali Tottenham je pokazao da su vrlo dobri i da su konkurenti za naslov iz sjene

Komentiraj...
Vidi sve komentare