To je to što me zanima!

Jose ''oprao'' po zvijezdama Chelseaja: Lijeni su, ne valja to

Na poluvremenu sam rekao igračima da smo u nevolji ako se ne budu slagali sa mnom. Ne budu li imali viziju poput mene, bit će problema i nećemo pobjeđivati...
Vidi originalni članak

Chelsea je u drugom kolu Premiershipa na Stamford Bridgeu svladao Leicester 2-0, no dojam kako je to bila glatka pobjeda svakako vara. Momčad Josea Mourinha u prvom je poluvremenu bila spora i indisponirana, a najveću priliku zapravo su imali gosti kada je u 55. minuti Nugent izbio sam pred Courtoisa, no nije uspio zabiti. Na kraju su domaćini slavili, ali portugalski stručnjak na klupi londonskog kluba nije bio sretan izvedbom svojih igrača. 

- Moji igrači su u prvom poluvremenu bili lijeni i to mi se nikako nije sviđalo. Bili su lijeni bez napetosti i potrebne oštrine. Kada to izgubite onda se krećete sporo i ne reagirate na vrijeme na loptu. Na poluvremenu sam rekao igračima da smo u nevolji ako se ne budu slagali sa mnom. Ne budu li imali viziju poput mene, imat ćemo problema i nećemo pobjeđivati. U nastavku su se popravili i brže predavali loptu, a najvažnije je da smo pobijedili - rekao je 'specijalni'. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zokinjo 25.08.2014.

    Čestitke

  • CFC1 25.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lolito 24.08.2014.

    curtois skinuo dva zicera kad su igrali nikako....o zna kako bi bilo...6bodova sa drugoligasima..tako se bas nece moc igrat sa boljima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare