To je to što me zanima!

Joshua 'bari' Mahrezovu bivšu ženu: Ona ga želi zbog karijere

Druže se u istom krugu prijatelja, no ona je itekako zagrizla za njega. Joshua je oprezan jer misli da ga želi upecati zbog publiciteta i kako bi preko njega stigla do glazbene karijere, rekao je izvor iz Engleske
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski boksač Anthony Joshua dva puta je viđen kako se provodi s bivšom ženom nogometaša Manchester Cityja Riyada Mahreza, otkrivaju engleski tabloidi.

POGLEDAJTE VIDEO: Kada je Joshua izgubio titulu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Engleski The Sun navodi da je dvojac viđen dva puta, u shisha baru i na zabavi zajedničkog prijatelja. Upoznali su se prošlog prosinca kada je Joshua pozvao Ritu Johal da mu se pridruži za stolom gdje je sjedio u VIP dijelu noćnog kluba zajedno s prijateljima.

Tada je još bila Mahrezova žena pa se Joshua povukao no kako su se stvari u međuvremenu promijenile, tako se i njihov odnos obnovio.

Dvojac je nedavno viđen u The Hart Lounge shisha baru u Londonu gdje su se družili sa zajedničkim prijateljima, a izvor je za The Sun rekao:

- Rita je stvarno zagrizla za Joshuu. Misli da bi bili odličan par. Druže se u istom krugu prijatelja, no ona je itekako zagrizla za njega. Joshua je oprezan jer misli da ga želi upecati zbog publiciteta i kako bi preko njega stigla do glazbene karijere.

Oboje su slobodni nakon što je Rita prekinula s Riyadom Mahrezom prošle godine dok je Anthony Joshua slobodan od 2016. kada je prekinuo s plesačicom Nicole Osbourne.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lamaprd8 07.09.2020.

    Žene inače u muškarca pali status i sigurnost to su dobitna kombinacija.

  • 06.09.2020.

    Ne znan di je panika🤔

  • 06.09.2020.

    Tyson Fury ce ga rastavit u ringu kad tad 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare