To je to što me zanima!

Joshua mora u samoizolaciju: Družio se s kraljevskom obitelji

Svjetski boksački prvak Anthony Joshua (30) na dva će tjedna morati ići u samoizolaciju jer je bio bliski kontakt princa Charlesa kojem je otkrivena zaraza koronavirusom
Vidi originalni članak

Prije mjesec dana rasprave su bile o tome kakav bi spektakularni meč bio onaj između Anthonyja Joshue (30) i Tysona Furyja (31) ako britanski prvak pobijedi Bugara Puleva (38) u meču koji se trebao održati 20. lipnja. No, samo mjesec dana o tome se više i ne govori, a spomenuti sportaši se ističu humanitarnim radom ili pak u slučaju Joshue - odlaskom u samoizolaciju.

IMA BLAGE SIMPTOME Potvrdili su: Princ Charles (71) pozitivan je na korona virus...

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE FILIPA MIHALJEVIĆA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, svjetski teškaški prvak prije 16 dana bio u društvu kraljevske obitelji te princa Charlesa (71) kojem je dijagnosticirana zaraza koronavirusom. Iako Charles ima blaže simptome, svi njegovi kontakti moraju ići u samoizolaciju kako bi se smanjila mogućnost širenja zaraze pa tako i Anthony Joshua. 

Glasnogovornik teškaškog prvaka potvrdio je da je AJ u samoizolaciji, no ne pokazuje nikakve simptome zaraze. A na Twitteru se javio i sam teškaški prvak. 

- Pozdrav ljudi, nadam se da ste svi na sigurnom! Ljudi daju sve od sebe da mi nas zaštitili, podrška svima na prvoj liniji. Gledamo vas i cijenimo te zahvaljujemo na svemu - napisao je boksački prvak te najavio kako će sada koristiti društvene mreže kako bi napravio nešto pozitivno.

Bugar je istaknuo da se želi boriti protiv Joshue iza zatvorenih vrata, ali u trenutnoj je situaciji gotovo sigurno da će se borba otkazati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tejmatebra 25.03.2020.

    mlakonja večerava s reptilima

Komentiraj...
Vidi sve komentare