Obavijesti

Show

Komentari 89

Potvrdili su: Princ Charles (71) pozitivan je na korona virus...

Potvrdili su: Princ Charles (71) pozitivan je na korona virus...
5

Njegova supruga Camilla se također testirala i njezin nalaz je negativan. Par se izolirao u dvorcu Balmoral u Škotskoj. Prije nekoliko dana potvrđeno je da jedan od zaposlenika kraljice Elizabete II. ima virus...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Virus došao u palaču: Djelatnik kraljice pozitivan je na koronu

Princ Charles (71) testirao se na korona virus i pozitivan je, javljaju strani mediji. Imao je blage simptome.

- Pokazivao je simptome korona virusa, ali osjeća se dobro i radi od kuće posljednjih nekoliko dana - javljaju iz Clarence Housea. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

Njegova supruga Camilla (72) se također testirala i njezin nalaz je negativan. Princ i Camilla su se izolirali u kraljičinu dvorcu Balmoral u Škotskoj.

Charles se odlučio testirati nakon što je saznao da je monaški princ Albert pozitivan na COVID-19. S njim je bio u kontaktu, točnije sjedio je nasuprot njega na jednom događaju u Londonu.

THE CANADIAN PRESS 2019-06-05

Prije nekoliko dana jedan od zaposlenika kraljice Elizabete II. (93) testirao se na korona virus i također je pozitivan. 

- Djelatnik je doznao da je pozitivan prije no što je kraljica otišla u Windsor. Palača ima 500 članova osoblja pa poput bilo kojeg radnog mjesta, nije nezamislivo da će se netko zaraziti - rekao je izvor iz kraljevske obitelji. 

The State Opening of Parliament 2019

Svaki član osoblja koji je bio u kontaktu sa zaraženim, mora ići u samoizolaciju. Ipak, nije poznato je li kraljica bila u kontaktu s njim. Elizabeta je otišla u Windsor kako bi izbjegla rizik od zaraze. Tamo ide svake godine za Uskrs, ali sad je otišla ranije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu