Obavijesti

Sport

Komentari 1

Joshua mora u samoizolaciju: Družio se s kraljevskom obitelji

Joshua mora u samoizolaciju: Družio se s kraljevskom obitelji
1

Svjetski boksački prvak Anthony Joshua (30) na dva će tjedna morati ići u samoizolaciju jer je bio bliski kontakt princa Charlesa kojem je otkrivena zaraza koronavirusom

VIDEO

Prije mjesec dana rasprave su bile o tome kakav bi spektakularni meč bio onaj između Anthonyja Joshue (30) i Tysona Furyja (31) ako britanski prvak pobijedi Bugara Puleva (38) u meču koji se trebao održati 20. lipnja. No, samo mjesec dana o tome se više i ne govori, a spomenuti sportaši se ističu humanitarnim radom ili pak u slučaju Joshue - odlaskom u samoizolaciju.

Potvrdili su: Princ Charles (71) pozitivan je na korona virus...
Potvrdili su: Princ Charles (71) pozitivan je na korona virus...

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE FILIPA MIHALJEVIĆA

Pokretanje videa...

Filip Mihaljević 00:35

Naime, svjetski teškaški prvak prije 16 dana bio u društvu kraljevske obitelji te princa Charlesa (71) kojem je dijagnosticirana zaraza koronavirusom. Iako Charles ima blaže simptome, svi njegovi kontakti moraju ići u samoizolaciju kako bi se smanjila mogućnost širenja zaraze pa tako i Anthony Joshua. 

Commonwealth Day 2020

Glasnogovornik teškaškog prvaka potvrdio je da je AJ u samoizolaciji, no ne pokazuje nikakve simptome zaraze. A na Twitteru se javio i sam teškaški prvak. 

- Pozdrav ljudi, nadam se da ste svi na sigurnom! Ljudi daju sve od sebe da mi nas zaštitili, podrška svima na prvoj liniji. Gledamo vas i cijenimo te zahvaljujemo na svemu - napisao je boksački prvak te najavio kako će sada koristiti društvene mreže kako bi napravio nešto pozitivno.

Bugar je istaknuo da se želi boriti protiv Joshue iza zatvorenih vrata, ali u trenutnoj je situaciji gotovo sigurno da će se borba otkazati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu