To je to što me zanima!

Josip Šimunić: Ja želim u klub koji se bori za naslov

Branič Herthe Josip Šimunić spakirao je kovčege za godišnji odmor, a kako stvari stoje, čini se da se ne namjerava vraćati u Berlin nakon odmora
Vidi originalni članak

Prema ocjenama, jedan je od najboljih obrambenih igrača Bundeslige, a menadžer Herthe Dieter Höness ide još dalje i tvrdi da je Josip najbolji, može napustiti klub uz odštetu od sedam milijuna eura. Na posljednjem sastanku članova kluba Šimunića su ponijele emocije nakon što je doživio ovacije svih okupljenih i nakon devet i pol godina provedenih u Herthi njemački Bild se pita jesu li to bile suze rastanka:
- Puno mi je toga prolazilo kroz glavu. Bio sam silno razočaran posljednjim dvjema utakmicama u sezoni, onda me obuzeo ponos uzevši u obzir cjelokupno prvenstvo, a onda sam se opet razočarao sjetivši se naših navijača koji su cijelo vrijeme vjerovali u nas. U takvim trenucima pokazujem emocije.
A kakvi su planovi za budućnost?
- Moguće je da promijenim klub. Već mi je 31 na leđima i relativno kasno sam primijetio što to znači boriti se za naslov. Želim to još koji put doživjeti i zato mi treba klub koji se bori za trofeje.
S obzirom da je Hertha propustila mogućnost kvalifikacije za Ligu prvaka nedostajat će milijuni koji su mogli osigurati nova pojačanja:
- Pitam se kako će to dalje izgledati. Marko Pantelić i Andrej Voronjin odlaze i do sada nije potvrđen nikakav novi igrač, što ostavlja puno upitnika. Nije to kritika, nego jednostavno činjenica koja se ponavlja već dvije-tri godine i koja mi se nimalo ne sviđa. Mislim da bi se moralo napraviti više, jednostavno pokazati da klub želi biti među prva tri.
Priča se da ste sve dogovorili s jednim klubom iz Engleske:
- Ima više opcija, a ako se nešto i ostvari, saznat ćete na vrijeme. Detaljno ću razmotriti svaku od opcija i postoji mogućnost da se vrlo brzo s nekim dogovorim. U slučaju odlaska mogu samo reći da će mi biti žao kluba i navijača.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • appice 26.05.2009.

    lol, niti neki ovdje znaju pisat, a di su modrići edurado.btw čuo sam da će možda milan potražit pojačanja tu u lokalnom staračkom jer hej tamo s 37 ulaziš u pubertet

  • bays 26.05.2009.

    vidi se da većina ženskih nema pojma o tome što pričaju kad se radi o nogometu, kao ni ova milangirl

  • milangirl86 26.05.2009.

    Ti češ igrati u klubu koji se bori za naslov???!!! ha ha ha... koji dobra vic!!! Ko si ti uopće???!!! buahahahaha ... ako itko vrijedi od naših igrača to su Srna, Klasnić, Olić, Petrić i Rakitić... sve drugo je NULA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare