Obavijesti

Sport

Komentari 5

Josip Šimunić: Ja želim u klub koji se bori za naslov

Josip Šimunić: Ja želim u klub koji se bori za naslov
1

Branič Herthe Josip Šimunić spakirao je kovčege za godišnji odmor, a kako stvari stoje, čini se da se ne namjerava vraćati u Berlin nakon odmora

VIDEO

Prema ocjenama, jedan je od najboljih obrambenih igrača Bundeslige, a menadžer Herthe Dieter Höness ide još dalje i tvrdi da je Josip najbolji, može napustiti klub uz odštetu od sedam milijuna eura. Na posljednjem sastanku članova kluba Šimunića su ponijele emocije nakon što je doživio ovacije svih okupljenih i nakon devet i pol godina provedenih u Herthi njemački Bild se pita jesu li to bile suze rastanka:
- Puno mi je toga prolazilo kroz glavu. Bio sam silno razočaran posljednjim dvjema utakmicama u sezoni, onda me obuzeo ponos uzevši u obzir cjelokupno prvenstvo, a onda sam se opet razočarao sjetivši se naših navijača koji su cijelo vrijeme vjerovali u nas. U takvim trenucima pokazujem emocije.
A kakvi su planovi za budućnost?
- Moguće je da promijenim klub. Već mi je 31 na leđima i relativno kasno sam primijetio što to znači boriti se za naslov. Želim to još koji put doživjeti i zato mi treba klub koji se bori za trofeje.
S obzirom da je Hertha propustila mogućnost kvalifikacije za Ligu prvaka nedostajat će milijuni koji su mogli osigurati nova pojačanja:
- Pitam se kako će to dalje izgledati. Marko Pantelić i Andrej Voronjin odlaze i do sada nije potvrđen nikakav novi igrač, što ostavlja puno upitnika. Nije to kritika, nego jednostavno činjenica koja se ponavlja već dvije-tri godine i koja mi se nimalo ne sviđa. Mislim da bi se moralo napraviti više, jednostavno pokazati da klub želi biti među prva tri.
Priča se da ste sve dogovorili s jednim klubom iz Engleske:
- Ima više opcija, a ako se nešto i ostvari, saznat ćete na vrijeme. Detaljno ću razmotriti svaku od opcija i postoji mogućnost da se vrlo brzo s nekim dogovorim. U slučaju odlaska mogu samo reći da će mi biti žao kluba i navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom