To je to što me zanima!

Jović sudi predbožićni derbi u Splitu, Pejin i Lovrić na hlađenju

Duje Strukan dobio je dvije utakmice, onu u Puli između Istre i Dinama i Gorica - Šibenik, a VAR dvojce Pajač - Đurak i Vidulin - Kezele također će u akciju dvaput ovaj tjedan
Vidi originalni članak

Povjerenik za suđenje HT Prve lige Ivan Novak odredio je sudačke ekipe za posljednje ovogodišnje, 20. kolo koje se igra od petka do nedjelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukov kalendar za 2022.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najzanimljiviji okršaj kola između Hajduka i Osijeka (nedjelja, 17.30) pripao je Zagrepčaninu Franu Joviću. Pomoćnici su mu Bojan Zobenica i Luka Pušić, a u VAR sobi sjedit će Zagrepčani Ante Čuljak i Igor Krmar.

Derby della Učka između Rijeke i Istre u subotu od 17.05 na Rujevici sudi Jakov Titlić iz Potravlja, pomoćnici su mu Goran Perica i Željko Bučar, a VAR suci Igor Pajač i Vedran Đurak, koji će u petak biti u istoj ulozi na utakmici Slaven Belupa i Lokomotive koji sudi Dario Bel.

OŠTRO 'OKO SOKOLOVO' Strahonja: Nema opravdanja! Ne mogu objasniti zašto VAR nije vidio ruku, suđenje je loše

Dario Kulušić iz Šibenika dijeli pravdu na utakmici Hrvatskog dragovoljca i Dinama u nedjelju od 15 sati u Kranjčevićevoj, pomoćnici su mu Luka Pajić i Vice Vidović, a za VAR su zaduženi Marin Vidulin i Robi Kezele, koji u subotu u Velikoj Gorici kontroliraju i suđenje Duje Strukana na utakmici Gorice i Šibenika.

Strukan će u srijedu u Puli suditi zaostalu utakmicu četvrtog kola između Istre i Dinama (18 sati). Za taj meč prvotno su delegirali Tihomira Pejina, ali je nakon velike pogreške na kraju utakmice Lokomotive i Hajduka (3-3), kad nije dosudio očiti penal za goste, završio na hlađenju. Na prijevremeni odmor idu i VAR suci s te utakmice, Zdenko Lovrić i Miro Grgić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Lok.OS 15.12.2021.

    to košta....😁

  • kajzanavek 14.12.2021.

    Suce koji ovak griješe, suspendirat na duže vrijeme, i novčano kaznit. No nemrem prožvakat kaj se oko ovog penala (koji je bil) tolko prašine diže a, Strahonja još dolijal ulje na vatru svojim izjavama, koje su bili jedeno nabijene emocijama? Ko još spominje tekmu Rijeka Hajduk, i treči gol Hajduka? Livaja jednog igrača odgurivanjem baca na pod (Murić), drugog samo odguruje i asistira gavom za pogodak. Svi koji velite da to nije prekršaj, ste jako subjektivni. Pogledajte još koji put tu situaciju, pa mje usporedite sa ovim penalom. I ti Strahonja pogleć. No samo buš u sebi priznal da je gol neregularan.

  • nokia8 14.12.2021.

    Opet ce Hajduk biti ostecen, smem da se kladim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare