Sport

Komentari 33

Jović sudi predbožićni derbi u Splitu, Pejin i Lovrić na hlađenju

Jović sudi predbožićni derbi  u Splitu, Pejin i Lovrić na hlađenju

Duje Strukan dobio je dvije utakmice, onu u Puli između Istre i Dinama i Gorica - Šibenik, a VAR dvojce Pajač - Đurak i Vidulin - Kezele također će u akciju dvaput ovaj tjedan

Povjerenik za suđenje HT Prve lige Ivan Novak odredio je sudačke ekipe za posljednje ovogodišnje, 20. kolo koje se igra od petka do nedjelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukov kalendar za 2022.

Najzanimljiviji okršaj kola između Hajduka i Osijeka (nedjelja, 17.30) pripao je Zagrepčaninu Franu Joviću. Pomoćnici su mu Bojan Zobenica i Luka Pušić, a u VAR sobi sjedit će Zagrepčani Ante Čuljak i Igor Krmar.

Derby della Učka između Rijeke i Istre u subotu od 17.05 na Rujevici sudi Jakov Titlić iz Potravlja, pomoćnici su mu Goran Perica i Željko Bučar, a VAR suci Igor Pajač i Vedran Đurak, koji će u petak biti u istoj ulozi na utakmici Slaven Belupa i Lokomotive koji sudi Dario Bel.

Dario Kulušić iz Šibenika dijeli pravdu na utakmici Hrvatskog dragovoljca i Dinama u nedjelju od 15 sati u Kranjčevićevoj, pomoćnici su mu Luka Pajić i Vice Vidović, a za VAR su zaduženi Marin Vidulin i Robi Kezele, koji u subotu u Velikoj Gorici kontroliraju i suđenje Duje Strukana na utakmici Gorice i Šibenika.

Strukan će u srijedu u Puli suditi zaostalu utakmicu četvrtog kola između Istre i Dinama (18 sati). Za taj meč prvotno su delegirali Tihomira Pejina, ali je nakon velike pogreške na kraju utakmice Lokomotive i Hajduka (3-3), kad nije dosudio očiti penal za goste, završio na hlađenju. Na prijevremeni odmor idu i VAR suci s te utakmice, Zdenko Lovrić i Miro Grgić.

Najčitaniji članci