To je to što me zanima!

Jovićev otac: Ako je Luka kriv, neka ide u zatvor. To je jasno

Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španjolske i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne smije izlaziti iz stana, rekao je Milan Jović za pulsonline...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović se posuo pepelom: Kriv sam, prihvatit ću posljedice

Luka Jović i dalje je tema dana u srpskim medijima. Mnogi su ga optužili za nemar jer nije poštovao pravila karantene. Igrač Reala došao je uz dopuštenje kluba, ali kako sam kaže, nije znao koja su pravila karantene i izlazio je iz svog doma, što je, logično zabranjeno, ako ste u izolaciji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je kako je prijavila Jovića nadležnim institucijama zbog neodgovornosti, ali on tvrdi da nije ništa loše napravio. Doputovao je iz Madrida u Beograd na rođendan svoje djevojke Sofije Milošević, a onda s njom vrijeme provodio po restoranima. U njegovu obranu stao je njegov otac Milan Jović, ali jasan je bio i oko jedne stvari.

- Luka se dvaput testirao na koronu i oba puta je bio negativan. Zato je mislio da smije doći u Srbiju, a sada je ispalo kao da je počinio međunarodni zločin. Ako je kriv, neka ide u zatvor. Tu je sve jasno. U potpunosti se slažem s premijerkom i predsjednik Srbije, ali samo ako je kriv. No on je sjedio u stanu i nije nigdje izlazio - poručio je stariji Jović.

A njegov sin je u subotu izjavio da je kriv i da će prihvatiti posljedice.

Podsjetimo, košarkaš Reala Trey Thompkins bio je pozitivan na testu i klub je zatvorio cijeli kamp. I nogometaši i košarkaši poslani us svojim kućama uz obavezan boravak u karanteni od 14 dana. Međutim, Joviću je nakon nekoliko dana dosadila izolacija u Madridu pa je otišao u Beograd na rođendan kod svoje djevojke Sofije. Na kraju je ona otkrila da je trudna.

NIJE ZNAO PRAVILA?! Jović se posuo pepelom: Kriv sam, prihvatit ću posljedice...

- Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španjolske i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne smije izlaziti iz stana. Luka je došao u Srbiju da bi bio s obitelji. Znali smo prije njegovog dolaska da će doći. Htio je biti sa svojim narodom u Srbiji. Bio je spreman pomoći državi, financijski i na bilo koji drugi način.  Uz Luku smo i uz njegov izbor, što god da odluči. Ako ga žele kritizirati, neka to bude na civiliziran način.. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su pretjerane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumio baš najbolje - kazao je njegov otac za pulsonline.

Jović se i dalje nalazi u Beogradu, iz Reala su poručili da će ga kazniti zbog neposluha, a kazna bi mogla stići i od strane srpskog pravosuđa. Prijeti mu do tri godine zatvora zbog samovoljnog napuštanja karantene.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RobertC 23.03.2020.

    Dosadni ste, odakle nekom pravo da ljude zatvara po kućama. To vjerojatno nije ni u jednom ustavu.

  • MOONZz 23.03.2020.

    Father and son goals

  • Hrvatina91 23.03.2020.

    Umisljen lik

Komentiraj...
Vidi sve komentare