Obavijesti

Sport

Komentari 4

Jovićev otac: Ako je Luka kriv, neka ide u zatvor. To je jasno

Jovićev otac: Ako je Luka kriv, neka ide u zatvor. To je jasno
1

Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španjolske i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne smije izlaziti iz stana, rekao je Milan Jović za pulsonline...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović se posuo pepelom: Kriv sam, prihvatit ću posljedice

Luka Jović i dalje je tema dana u srpskim medijima. Mnogi su ga optužili za nemar jer nije poštovao pravila karantene. Igrač Reala došao je uz dopuštenje kluba, ali kako sam kaže, nije znao koja su pravila karantene i izlazio je iz svog doma, što je, logično zabranjeno, ako ste u izolaciji.

Pokretanje videa...

00:32

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je kako je prijavila Jovića nadležnim institucijama zbog neodgovornosti, ali on tvrdi da nije ništa loše napravio. Doputovao je iz Madrida u Beograd na rođendan svoje djevojke Sofije Milošević, a onda s njom vrijeme provodio po restoranima. U njegovu obranu stao je njegov otac Milan Jović, ali jasan je bio i oko jedne stvari.

REAL MADRID  v CD LEGANES.LA LIGA 2019/2020. ROUND 11.

- Luka se dvaput testirao na koronu i oba puta je bio negativan. Zato je mislio da smije doći u Srbiju, a sada je ispalo kao da je počinio međunarodni zločin. Ako je kriv, neka ide u zatvor. Tu je sve jasno. U potpunosti se slažem s premijerkom i predsjednik Srbije, ali samo ako je kriv. No on je sjedio u stanu i nije nigdje izlazio - poručio je stariji Jović.

A njegov sin je u subotu izjavio da je kriv i da će prihvatiti posljedice.

Podsjetimo, košarkaš Reala Trey Thompkins bio je pozitivan na testu i klub je zatvorio cijeli kamp. I nogometaši i košarkaši poslani us svojim kućama uz obavezan boravak u karanteni od 14 dana. Međutim, Joviću je nakon nekoliko dana dosadila izolacija u Madridu pa je otišao u Beograd na rođendan kod svoje djevojke Sofije. Na kraju je ona otkrila da je trudna.

Jović se posuo pepelom: Kriv sam, prihvatit ću posljedice...
Jović se posuo pepelom: Kriv sam, prihvatit ću posljedice...

- Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španjolske i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne smije izlaziti iz stana. Luka je došao u Srbiju da bi bio s obitelji. Znali smo prije njegovog dolaska da će doći. Htio je biti sa svojim narodom u Srbiji. Bio je spreman pomoći državi, financijski i na bilo koji drugi način.  Uz Luku smo i uz njegov izbor, što god da odluči. Ako ga žele kritizirati, neka to bude na civiliziran način.. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su pretjerane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumio baš najbolje - kazao je njegov otac za pulsonline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So happy to share with you that we are going to have a baby🤰🏼🥰Love you ❤

Objavu dijeli Luka Jovic (@lukajovic)

Jović se i dalje nalazi u Beogradu, iz Reala su poručili da će ga kazniti zbog neposluha, a kazna bi mogla stići i od strane srpskog pravosuđa. Prijeti mu do tri godine zatvora zbog samovoljnog napuštanja karantene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka