To je to što me zanima!

Iz vedra neba: Jovićević otišao s Dinamove klupe nakon 7 kola!

Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu, rekao je Jovićević, sada bivši trener Dinama, nakon samo sedam utakmica na klupi
Vidi originalni članak

Igor Jovićević više nije trener Dinama!

- GNK Dinamo obavještava javnost kako je postignut dogovor s gospodinom Igorom Jovićevićem oko sporazumnog raskida ugovora, - objavio je maksimirski klub neočekivanu vijest.

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Jovićević pred novinarima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jovićeviću je konačno presudio nedjeljni poraz u Rijeci (2-0) i nakon samo sedam kola prepustit će svoje mjesto nekom drugom. 

PROBLEMI U MAKSIMIRU Dinamo je u tri utakmice protiv 'europskog HNL-a' uzeo tek bod

- Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu - rekao je Jovićević koji je ostvario tri pobjede (Varaždin 3-1, Slaven Belupo 3-2, Inter 1-0), dva remija (Osijek 0-0, Gorica 0-0) i dva poraza (Lokomotiva 0-1, Rijeka 0-2).

Pritom su Zagrepčani zabili tek sedam golova ili mršavi jedan po utakmici, a u tri utakmice protiv momčadi iz vrha osvojili su jedan bod. Međutim, u Dinamu su i dalje ostali Jovićevićevi pomoćnici u stožeru; Krznar, Štefanić, Attias...

- Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena - poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić, jedan od kandidata da sezonu privede kraju.

POVRATAK NA RUJEVICU Dojam je važniji i od rezultata, Dinamo mora igrati ko' Dinamo!

O tome će Dinamo, kako stoji u priopćenju, pravovremeno obavijestiti javnost. Kako smo saznali, dinamovci neće trenirati do srijede, a u nedjelju im u goste dolazi Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Exterminator 06.07.2020.

    Respekt za Igora ako je sam otišao bez ikakvih pritisaka od nadležnih ?? Nije išlo , razloga je jako puno ili je sve bilo programirano , Bjelica out , onda netko na kratko vrijeme da bi Mamić company došli spasit potonuli brod

  • ledooo 06.07.2020.

    Nisi ti za trecu županijsku a kamoli za Dinamo...

  • pišemistinu 06.07.2020.

    hahaha Dinamo postao Hajduk..hahahahah,je moguće da ti je Rijeka presudila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare