To je to što me zanima!

Jozinović: Bila mi je čast igrati protiv Zanettija, on je legenda

Mladi Hajduk izgubio je od Intera 3-0 u sklopu 3. pretkola europske lige. Igrači kao i trener žalosni su zbog visokog poraza, ali impresionirani svojim protivnicima
Vidi originalni članak

-  Nismo zaslužili ovako visok poraz, prva dva gola primili smo nesretno i to je usmjerilo tijek utakmice - rekao je Goran Blažević nakon susreta.

S njim se slaže i Jozinović koji je ostao pod dojmom Zanettija.

- Znali smo da su oni puno kvalitetniji od nas, oni su jednostavno druga dimenzija i nije im ovdje mjesto. Dali smo zadnji atom snage od sebe ali to nije bilo dovoljno. Pohvalio bih atmosferu na stadionu, ovo samo Split može, samo da se podrška nastavi i u HNL-u to bi bilo sjajno – kazao je Jozinović, koji je imao nekoliko oštrih duela s kapetanom Intera Zanettijem.

- Čovjek je živuća legenda i na svaku loptu ide maksimalno, ali s respektom prema protivniku. Nekoliko puta me zakačio ali bi mi uvijek pružio ruku i ispričao se. Bila mi je čast igrati s njim.


Idi na 24sata

Komentari 28

  • odalv 03.08.2012.

    Tko je gledao utakmicu može sve zaključiti o vrjednosti Hajduka,Svaka ćast za navijanje,a što im drugo ostaje kada se od Evrope opraštaju u ranom kolovozu.Jedva su dočekali jednu pravu ekipu i sada adijo do iduće godine.Igračima svaka čast na htjenju i trci po terenu ali to nije atletika nego seigra nogomet ,a oni to neznaju.Sve u svemu bilo pa prošlo do 2O13,ako se Hajduk plasira među trojicu na tablici što je veliki upitnik.

  • JoškaSpirek 03.08.2012.

    Eto,gledao si kako igra i sada idi!!!

  • navijacica_1 03.08.2012.

    mogu slobodno svi otić ća... a da ja dođem igrat... ovo je sramota živa..žao mi je ali tako je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare