To je to što me zanima!

Jozinović je 'Hajdučko srce': Malo je reći da sam počašćen

Mislim da je ovo nagrada i svima onima koji su bili moja potpora i u teškim trenucima, te poruka svim mladim igračima da ustraju u radu, rekao je Jozinović
Vidi originalni članak

Torcida je odlučila kako je najbolji igrač Hajduka u prošloj sezoni bio Goran Jozinović te mu je u petak na poluvremenu finalne utakmice Torcida kupa uručena prestižna nagrada 'Hajdučko srce'.

- Presretan sam, tek polako postajem svjestan što sam doživio. Malo bi bilo kazati da sam samo počašćen, jer puno je igrača Hajduka noseći najdraži nam dres ostavilo nekakav trag, no samo su neki od njih imali tu sreću dobiti ovo veliko priznanje - rekao je Jozinović za službene stranice kluba.

Nagrada mu je uručena pred pet tisuća gledatelja na Torcida kupu.

- Igrao sam i pred 40-ak tisuća gledatelja, mnogo puta pred prepunim Poljudom i na važnim gostovanjima, no moram priznati da sam jučer pred 5 tisuća navijača u Vukovarskoj imao najveću tremu do sada. Mislim da je ovo nagrada i svima onima koji su bili moja potpora i u teškim trenucima, te poruka svim mladim igračima da ustraju u radu boreći se za ono što nam svima predstavlja najdraži dres - zaključio je Jozinović.

Prošle godine 'Hajdučko srce' pripalo je Hajdukovoj omladinskoj školi.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Misika 11.08.2013.

    Koji je ovo crni humor!

  • tripldabl 11.08.2013.

    A jaka ti je nagrada......hajdučko srce,javi se kad osvojiš prvenstvo

  • niđđo 11.08.2013.

    Niagara hajduk: daj ti meni molim te reci kako se zove ona nagrada koju hajduk dobije na kraju prvenstva?? Ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare