To je to što me zanima!

Jozo Šimunović ipak u Celticu: Škoti su "podebljali" ponudu...

UDOVOLJILI MAMIĆU Stoper Dinama i hrvatske U-21 nogometne reprezentacije Jozo Šimunović karijeru će ipak nastaviti u Celticu nakon nove ponude Škota...
Vidi originalni članak

Prometno je u Dinamu posljednjih dana prijelaznog roka. Nakon dovođenja Damira Šovšića i Dominika Livakovića jedan će igrač, prema svemu sudeći, napustiti Maksimir. Jozo Šimunović tako bi u ponedjeljak trebao potpisati za Celtic, saznaje Goal.

Stoper "modrih" već je neko vrijeme meta škotskog prvaka koji je u Maksimir poslao ponudu od 5,5 milijuna eura. Ona je sadržavala i dodatnih 1,5 milijuna eura bonusa nakon 30 službenih nastupa te 20 posto od budućeg transfera.

Sve to Zdravku Mamiću bilo je nedovoljno, no "bhoysi" nisu odustali od člana hrvatske U-21 nogometne reprezentacije i poslali su još višu ponudu koja je na kraju zadovoljila čelnike hrvatskog prvaka. Radi se o navodnih osam milijuna eura.

Nakon odlaska Šimunovića, "modri" će u europsku jesen krenuti s četvoricom stopera, Leonardom Sigalijem, Jérémyjem Taravelom, mladim Filipom Benkovićem te oporavljenikom Gordonom Schildenfeldom. U zadnjoj liniji, prema potrebi, može igrati i Gonçalo.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • 31.08.2015.

    I tebi ostane kita.Super

  • fadil nindza 31.08.2015.

    TATA MAMINJO...

  • ko-kores 31.08.2015.

    uh al če dinamo nakasirat ove godine,

Komentiraj...
Vidi sve komentare