To je to što me zanima!

Juan Sebastian Veron karijeru je zaključio nakon 18 godina

Bivši nogometaš Intera, Manchester Uniteda i Chelseaja Argentinac Juan Sebastian Veron (37) umirovio se u dresu Estudiantesa. S Lazijom je osvojio četiri trofeja
Vidi originalni članak

Argentinski nogometaš Juan Sebastian Veron je u posljednjem kolu argentinske Clausure, igranom u nedjelju, rekao posljednje zbogom profesionalnoj karijeri nakon punih 18 godina.

Veron (37) je sa svojim Estudiantesom u posljednjem kolu Clausure remizirao s Unionom 2-2, ali je rezultat, kao i cijela utakmica, pao u sjenu kada je u posljednjoj minuti susreta gostujući trener odlučio iz igre po posljednji put izvaditi bivšeg igrača Manchester Uniteda, Chelseaja i Intera.

Svih 40 tisuća navijača Union Santa Fea ustalo je i zapljeskalo igraču koji je dugi niz godina bio ikona argentinskog nogometa. Veron je karijeru okončao u klubu u kojem je ista i započela davne 1994. godine. U 18 godina dugoj karijeri Argentinac je promijenio čak osam klubova, a najdublji trag ostavio je u talijanskom Laziju s kojim je osvojio naslov prvaka, talijanski kup, superkup (sve 2000. godine) i UEFA-in superkup 1999. godine.

Za Argentinu je debitirao 1996. godine, te je do svog oproštaja, 2010. godine, upisao 73 nastupa u kojima je postigao devet pogodaka.

- Sve ima svoj početak i kraj... To je život – kratko je prokomentirao Veron nakon svog posljednjeg izlaska s travnjaka kao profesionalni nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jabulario 25.06.2012.

    hvala na partijama...ipak ti je 37 godina...

  • crniđorđe 25.06.2012.

    Najbolje partije si pružao za lacio, ovo ostalo nešto iznad prosjeka.

  • warg0d213 25.06.2012.

    Po meni igraci poput Nedveda,Del Piera,Neste,Maldinia,Puyola,Seedorfa,Raula,Verona itd....su puno bolji od nekih kao npr Ronaldinho,Ibrahimovic,Messi,Ronaldo,Robinho itd....jer konstanto dobro igraju od pocetka karijere pa do zavrsetka

Komentiraj...
Vidi sve komentare