To je to što me zanima!

Jug odigrao dvije utakmice u manje od 24 sata, obje izgubio. Mladost senzacionalno slavila

Na ljestvici je prvi Novi Beograd s maksimalnih 33 boda, odnosno svih jedanaest pobjeda. Slijedi Radnički s 25 bodova, Jug AO i splitski Jadran imaju po 24
Vidi originalni članak

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti pobijedili su, na turniru Regionalne lige u Dubrovniku, domaći Jug Adriatic osiguranje s uvjerljivih 18-12 (4-4, 4-3, 7-2, 3-3).

Izjednačena borba trajala je u prve dvije četvrtine te su gosti iz Zagreba na poluvremenu imali minimalnu prednost 8-7. No, u trećoj dionici Mladost je protutnjala pored suparnika te je utakmica riješena nakon što je Mladost povela 15-8 krajem treće četvrtine.

Jug je samo 15-ak sati ranije igrao utakmicu protiv Novog Beograda koju je također izgubio 13-10.

Prvo ime susreta bio je kod Mladosti Maroje Gluhaić koji je postigao pet golova. David Mijič je dodao tri, a po dva Vrbnjak, Elez, Herceg i Fabris. U domaćem sastavu izdvojimo da su po tri gola dali Loren Fatović i Hrvoje Zvono. No, već ranije je Jug AO osigurao nastup na Final Four turniru ovog natjecanja što nije bilo ugroženo ni ovim porazom.

Na turniru u Splitu domaći Mornar se dobro nosio protiv Radničkog te je na kraju poražen 9-14 (3-3, 1-3, 3-1, 2-7). Kod Mornara su po dva pogotka postigli Luka Omrčen i Marin Čumbelić.

Na ljestvici je prvi Novi Beograd s maksimalnih 33 boda, odnosno svih jedanaest pobjeda. Slijedi Radnički s 25 bodova, Jug AO i splitski Jadran imaju po 24, s tim da splitska momčad ima utakmicu manje. Mladost je peta i sada ima 20 bodova.

U donjem domu ljestvice su Mornar sa šest bodova te šibenski Solaris koji ima četiri i utakmice manje. Posljednji je Primorac sa svih 11 poraza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare