To je to što me zanima!

Prepoznajete li ovog dečkića? Pokažite Japancima fotku...

Jedan od najzaslužnijih u redovima hrvatske reprezentacije je Dominik Livaković koji je u raspucavanju jedanaesteraca Japancima obranio čak tri penala te tako donio pobjedu Hrvatskoj
Vidi originalni članak

'Vatreni' su još jednom hrvatskoj naciji pokidali živce, ali neka su, jer slavili su u konačnici protiv Japana 3-1 nakon lutrije penala. Očito drugačije ne ide, ali ako je to bila cijena koju smo morali platiti za plasman u četvrtfinale, zasigurno bi svi hrvatski navijači potpisali za isti scenarij i protiv Brazila. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od najzaslužnijih u redovima hrvatske reprezentacije je Dominik Livaković  (27) koji je u raspucavanju jedanaesteraca Japancima obranio čak tri penala te tako donio pobjedu Hrvatskoj. 

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

Prometnuo se u hrvatskog junaka čijih su se početaka na društvenim mrežama prisjetili iz Sportskog centra Višnjik u Zadru gdje je Livaković odrastao i kao dijete igrao nogomet, a objavili su tri fotografije. 

Na jednoj mali Livaković leži te rukama drži loptu kao da je već iskusni golman, a upravo je to fotografija koja pokazuje da je Dominik kao malo dijete pokazivao afinitete da postane reprezentativna 'jedinica'.

- Jako teška utakmica, Japanci su jako spremni, dobro su krenuli od početka. Ali i mi smo spremni jer smo odigrali odlično svih 120 minuta - rekao je Livaković i dodao:

- Ovo je jedan od najdražih trenutaka u mojoj karijeri.

U osmini finala protiv Japana, Hrvatska je ponovila povijest iz Rusije 2018. kada smo na golu imali Zadranina Danijela Subašića koji nas je oduševio sjajnim obranama, posebno penala. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Donna Bates 06.12.2022.

    Google sada plaća od 50 do 80 eura po satu za rad na internetu od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam 10359 € u prvom mjesecu na ovom poslu. Lak i jednostavan za obavljanje posla, a zarada je ogromna. sada ga dijelim s vama, pa ga i vi isprobajte. Ovdjee sam počeo ............................>>>>>>>>>>>>>>>>>>> J­­­­o­­bzC­­a­­­­r­t.C­­O M

  • matan iz zagvozda 06.12.2022.

    Jel to drazen zecic..?

  • monterizzo 06.12.2022.

    Samo nas nogomet moze natjerati na trgove. Sve dok je tako, nije nama lose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare