Obavijesti

Sport

Komentari 48

Prepoznajete li ovog dečkića? Pokažite Japancima fotku...

Prepoznajete li ovog dečkića? Pokažite Japancima fotku...
3

Jedan od najzaslužnijih u redovima hrvatske reprezentacije je Dominik Livaković koji je u raspucavanju jedanaesteraca Japancima obranio čak tri penala te tako donio pobjedu Hrvatskoj

VIDEO

'Vatreni' su još jednom hrvatskoj naciji pokidali živce, ali neka su, jer slavili su u konačnici protiv Japana 3-1 nakon lutrije penala. Očito drugačije ne ide, ali ako je to bila cijena koju smo morali platiti za plasman u četvrtfinale, zasigurno bi svi hrvatski navijači potpisali za isti scenarij i protiv Brazila. 

Pokretanje videa...

Pregleda dana SP 01:00

Jedan od najzaslužnijih u redovima hrvatske reprezentacije je Dominik Livaković  (27) koji je u raspucavanju jedanaesteraca Japancima obranio čak tri penala te tako donio pobjedu Hrvatskoj. 

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

Prometnuo se u hrvatskog junaka čijih su se početaka na društvenim mrežama prisjetili iz Sportskog centra Višnjik u Zadru gdje je Livaković odrastao i kao dijete igrao nogomet, a objavili su tri fotografije. 

Na jednoj mali Livaković leži te rukama drži loptu kao da je već iskusni golman, a upravo je to fotografija koja pokazuje da je Dominik kao malo dijete pokazivao afinitete da postane reprezentativna 'jedinica'.

- Jako teška utakmica, Japanci su jako spremni, dobro su krenuli od početka. Ali i mi smo spremni jer smo odigrali odlično svih 120 minuta - rekao je Livaković i dodao:

- Ovo je jedan od najdražih trenutaka u mojoj karijeri.

U osmini finala protiv Japana, Hrvatska je ponovila povijest iz Rusije 2018. kada smo na golu imali Zadranina Danijela Subašića koji nas je oduševio sjajnim obranama, posebno penala. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju