To je to što me zanima!

Junak iz stripa novi vođa plave svlačionice i ljubimac navijača

Kad treba, jedan drugome damo po glavi. Nema tu više za*ebancije, odlučan je novi stoper ‘modrih’. Emir Dilaver se, malo po malo, promaknuo u vođu plave svlačionice...
Vidi originalni članak

Je li ozlijeđen? Haha, ma što njemu može biti, on je ‘Veliki Blek’, govorio je Nenad Bjelica o Emiru Dilaveru, uspoređujući svog miljenika s poznatim stripovskim junakom.

I doista, nakon što je u samoj završnici utakmice protiv Astane na Maksimiru nezgodno doskočio i držao se za nogu, činilo se kako neće moći nastaviti. Ali austrijski stoper bosanskohercegovačkog podrijetla ubrzo je nastavio igrati kao da mu ništa nije bilo.

KOMENTAR Dobar posao u Maksimiru: Ovo je neki novi, europski Dinamo!

Robusan, čvrst i neuništiv, kakav je na terenu, 27-godišnjak je jednako bridak izvan terena. Bez dlake na jeziku komentirao je utakmicu protiv Kazahstanaca, ne mogavši sakriti i pokoju psovku...

- Vjerujem da svi prepoznaju kako se borimo i kako živimo za ovaj klub - govorio je Dilaver, koji je i sam pridonio boljoj atmosferi u novom, Bjeličinu Dinamu.

Da, kapetan “modrih” je Arijan Ademi, ali po govoru tijela, kao i verbalno, nije teško pogoditi tko je među najglasnijima...

- Svi nas podcjenjuju, čuli smo svakakve stvari s presice, a ovo je Dinamo. Nema tu više za*ebancije. Tko god misli da ovdje može doći i sprdati se s nama, hvala mu, a mi ćemo mu vraćati na ovakav način kako su prošli Hapoel i Astana - govorio je Dilaver, kojeg u Maksimiru, nakon matične Austrije Beč, potom i Lecha iz Poznanja, Bjelica vodi i treći put u karijeri.

PLAVI STUP OBRANE Dilaver: Samo neka pričaju, ali s Dinamom nema za*ebancije!

Poznaje dobro trener Dinama Emirove igračke kvalitete, ali je svjestan da u njemu ima i pojedinca koji se ne stidi povikati i držati momčad na okupu.

- Držimo se zajedno kao braća, kao familija. Kad treba, damo jedan drugome po glavi i vjerujem da smo zrela i prava momčad. Ovakav Dinamo treba Zagrebu, samo neka nas podrži što više navijača, ne treba biti negative. Svi trebamo biti zajedno kao što smo bili za Hrvatsku u Rusiji. Mi sad navijamo za Hajduk i Rijeku, ajmo svi skupa dići taj klupski koeficijent - zaključio je simpatični Dilaver, novi ljubimac navijača.

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • p4nT 15.08.2018.

    Ja mislim da bi on mogao i zamjeniti stojanovica na desnom boku...covjek je igrao to vrlo dobro u ferencvarosu !

  • li15 15.08.2018.

    1.5m ga je Dinamo platio unatoc godinama, a nastavi li ovako jos ce i zaraditi na njemu.

  • flori 15.08.2018.

    Sta reci osim BRAVO

Komentiraj...
Vidi sve komentare