To je to što me zanima!

Junak Marko Bencun: Ovo su mi najdraži golovi u karijeri...

Ovo su mi najdraži golovi u karijeri. Posvećujem ih najvažnijim ženama u mojem životu, djevojci i majci, blistao je Bencun nakon dva gola Hrvatskom dragovoljcu
Vidi originalni članak

Golovima Marka Bencuna, koji je ušao u nastavku, Hajduk je prvi put od 2005. izbio na vodeće mjesto na ljestvici Prve HNL nakon 13 kola. Hajduk je u Kranjčevićevoj slavio 2-1 protiv Hrvatskog dragovoljca, a Bencun je pobjednički gol zabio u 92. minuti.

- Ovo su mi najdraži golovi u karijeri. Posvećujem ih najvažnijim ženama u mojem životu, djevojci i majci - blistao je Bencun i srdačno se pozdravio s trenerom Dragovoljca Davorom Mladinom.

- Bio mi je trener u drugoj ligi, u Primorcu. Rekao mi je prije utakmice da mu neće biti žao, ako ja zabijem - otkrio je Marko.

Bencun u nadoknadi srušio Dragovoljac i donio vrh 'bilima'

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dlonca23 21.10.2013.

    Ma nek Hajduk i ne bude prvi na kraju....veseli ovo što se događa.... Hajduk nema velikih igrača, ali ovi klinci svaki put ostave srce na terenu i to je nešto što garantira ovaj vikend 20.000 ljudi protiv Lokomotive. A tih 20.000 Dinamo može samo sanjati i u europi.....hžv

  • cirkus777 21.10.2013.

    hajduk prvi,a za njim troglava zmija mamic. sampioni!!!

  • dica su tvoja uvik uz tebe 21.10.2013.

    sad lokosi idemo 30 tisuca i pakao poljuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare