To je to što me zanima!

Junaković odlazi u Litvu, Bell iz Vitamina ide u Budućnost...

Dok će bivši bek narančastih pojačati BC Nevežis, James Bell će zaigrati za direktnog Cedevitinog konkurenta za vrh ABA lige - Budućnost, koja se ozbiljno pojačala posljednjih dana
Vidi originalni članak

Razigravač hrvatske košarkaške reprezentacije, Martin Junaković, raskinuo je ugovor s GKK Šibenikom te će karijeru nastaviti u Litvi.

Iako je na ljeto navodno odbio unosnije ponude od one šibenske, ipak ga je privukao zov rodnog grada, a sada će zaigrati za litavskog prvoligaša BC Nevežis.

– Dogovorom Martina i kluba postignut je sporazumni raskid ugovora. Obje strane su zadovoljne postignutim dogovorom i uvjetima raskida koje nećemo iznositi u javnost. U ovom trenutku intenzivno pregovaramo sa nekoliko igrača i nadamo se kako ćemo vrlo brzo sa istima postići dogovor – izjavio je sportski direktor Šibenika Filip Vukičević.

Od transfera će profitirati i sam Šibenik, jer Junakoviću nije bio istekao ugovor, a kao moguće pojačanje za narančaste spominje se Nik Slavica. Brzi bek hrvatske reprezentacije ove je sezone opet pružio čudesne individualne partije te bio najbolji strijelac hrvatske Premijer lige kao i jedan od najboljih asistenata.

U međuvremenu, još je jedna momčad narančastih dresova ostala bez važnog igrača, a radi se o hrvatskom prvaku Cedeviti, koju napušta James Bell.

Bell će pojačati direktnog konkurenta Cedevite za vrh ABA lige, Budućnost, koja je proteklih dana uz Bella dovela još jednog nevjerojatnog igrača, a radi se o Gogi Bitadzeu, ponajboljem igraču regionalnog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aavent 21.12.2018.

    Nije bas da Bell ide iz Cedevite vec je Cedevita raskinula ugovor sa njim i sada ga je Buducnost dovela kao slobodnog igraca. Istina nije mi bas jasno zasto je Cedevita raskinula ugovor sa njim posto je bio jedan od boljih, ali pretpostavljam da je imao veliki ugovor a da ga nije opravdao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare