To je to što me zanima!

Hilal Soudani zabio dva gola, Fernandes bio u prvih 11 Čilea

Junior Fernandes igrao je od prve minute u pobjedi Čilea protiv Paragvaja 3-2. Dinamov Čileanac odigrao je zaista odličnu utakmicu. Zamijenio ga je Henríquez...
Vidi originalni članak

Budući da dugo nije igrao za reprezentaciju, jako sam zadovoljan igrom Juniora Fernandesa . U dvije situacije je pokazao da mu je mjesto među najboljim igračima Čilea. I navijači su to primijetili, rekao je izbornik Jorge Sampaoli .

Dinamov Čileanac odigrao je zaista odličnu utakmicu. Prvo je pogodio prečku, a potom je namjestio sjajnu šansu Alexisu Sánchezu .

- Presretan sam što sam opet zaigrao u prvom sastavu reprezentacije. Dobro smo odigrali i zasluženo pobijedili - prenose izjavu Fernandesa Čileanci.

U 58. minuti izbornik Sampaoli napravio je “Dinamovu zamjenu” - Ángelo Henríquez ušao je umjesto Juniora Fernandesa. U tih nešto više od pola sata Čile je zabio dva gola i pobijedio 3-2 . Golove su zabili Gutiérrez i Alexis Sánchez. Dinamova devetka našla se u samo jednoj dobroj šansi, no ipak nije uspio realizirati tu prigodu.

Soudani najbolji strijelac kvalifikacija

Drugi Dinamov igrač, Hilal Soudani , najbolji je strijelac kvalifikacija za Afrički kup nacija. U utakmici drugog kola protiv Lesota postigao je dva gola te je nakon dva kola za Alžir zabio četiri gola i prvi je strijelac kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • damirel 07.09.2015.

    pravi momci

  • posebni 07.09.2015.

    Soudani je po meni najbolji stranac u povijesti Dinama (ne računajući Bosance).

  • nikluk20 07.09.2015.

    sada će mamić napraviti izložbu robova, odigrati će se jošjedna sramotna liga prvaka i prodaja....pa možda bude u prvoj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare