To je to što me zanima!

Juranović: Osuđujemo takve postupke prema hrvatskom igraču. Imamo slogan - family

Bio sam u Hajduku pet godina, živio sam u Zagrebu. Nikad nisam imao takvih problema, ni kada sam igrao u Rijeci, rekao je desni bek 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Bilo je djece koja su došla gledati trening. Želimo im biti uzori, roditelji također trebaju pokazati kako se moraju ponašati, započeo je na konferenciji za novinare desni bek hrvatske reprezentacije Josip Juranović (27) o incidentu koji se dogodio na treningu 'vatrenih' na Rujevici.

Podsjetimo, na snimci koju nam je poslao čitatelj čuje se kako pojedinci na tribinama vrijeđaju Marka Livaju (29) prije bilo kakve odbijene lopte koja je završila među gledateljima i udarila dječaka. Lopta je potom iz odbijanca, u kojem Livaja nije utjecao ni na koji način, otišla prema tribini, sa koje je krenulo još žešće vrijeđanje. 

KOMENTAR I one divljake s tribina i Livaju djeca su gledala i učila od njih. Zato Dalić i HNS ne smiju šutjeti

- Imamo slogan family i osuđujemo takve postupke prema hrvatskom igraču - rekao je Juranović.

- Ne bih komentirao taj slučaj jer nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari. Gdje god dođemo, doček nam je krasan. Jura je sve rekao - nadovezao se lijevi bek reprezentacije Borna Barišić (30)

Livaja je nakon uvreda krenuo prema prema divljacima koji su ga vrijeđali, ali su ubrzo stigli Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Ivan Perišić kako bi odvukli Livaju i spriječili potencijalnu eskalaciju incidenta.

- Bio sam u Hajduku pet godina, živio sam u Zagrebu. Nikad nisam imao takvih problema, ni kada sam igrao u Rijeci - osvrnuo se Juranović.

 POGLEDAJTE VIDEO: Incident na Rujevici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vatreni' idu na audijenciju kod Pape Franje, a nakon toga će se zaputiti u Nizozemsku gdje ih očekuje završni turnir Lige nacija.

- Prvi put ću vidjeti Papu, veselim se i uzbuđen sam - rekao je Juranović pa se osvrnuo na Nizozemsku koja čeka 'vatrene' u polufinalu natjecanja:

- Moramo ići trening po trening i spustiti loptu na zemlju. Jedva čekamo utakmice Lige nacija, moramo se vratiti u optimalno stanje.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 03041 07.06.2023.

    Znači Juranović kao igrač Hajduka nije imao problema u ZG i RI jer nikoga nije vrijeđao kao Livaja

  • Tishma 07.06.2023.

    Juranoviću,jesi li ikada osudio Livajino pjevanje pogrdnih pjesama prema drugim klubovima iz Hrvatske???Da te podsjetim kaj je bilo na repertoaru!!!"Mrzim Dinamo,srpsko ime to,i bocama i letvama,i Purgera i Rjećana...freze,traktori i seoaki putevi,p...e šibenske dobit ćete batine!"...

  • Komentar n°1 07.06.2023.

    los slogan, kad ti pola familije navija da ti dabogda sve propalo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare