To je to što me zanima!

Juranović postaje najveći ulazni transfer kluba?! Otkriven iznos

SkySports javlja da bi Celtic za hrvatskog beka trebao dobiti oko osam i pol milijuna eura, uz potencijalnih tri milijuna eura u bonusima pa bi ukupan iznos transfera narastao do 11 milijuna eura
Vidi originalni članak

Prema pisanju otočkih medija, Josip Juranović (27) bi mogao postati najveći ulazni transfer u povijesti Union Berlina. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Celtic je prihvatio ponudu njemačkog kluba te je pitanje vremena kada će hrvatski reprezentativac službeno postati igrač bundesligaša. 

SkySports javlja da bi Celtic za hrvatskog beka trebao dobiti oko osam i pol milijuna eura, uz potencijalnih tri milijuna eura u bonusima pa bi ukupan iznos transfera narastao do 11 milijuna eura. 

Union Berlin je najveći posao do sada odradio s bivšim napadačem Liverpoola Taiwom Awoniyijem kojeg su kupili za 8,55 milijuna eura, a godinu dana kasnije su ga prodali za 20,5 milijuna Nottingham Forestu. 

Podsjetimo, Juranovića su povezivali s brojnim klubovima među kojima su bili i engleski prvoligaši kao što su Manchester United i Chelsea, ali brojnim drugima. 

Celtic je prvu ponudu dobio još prije dva tjedna, i to od Espanyola koji trenutačno drži 16. mjesto prvenstvene ljestvice La Lige. Celtic je ponudu odbio i prihvatio onu škotskog prvoligaša.

Juranović sa Celticom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a prema Transfermarktu trenutačno vrijedi devet milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Hasky1982 21.01.2023.

    Što ćeš tamo? Union Berlin će biti isto ko i Leicester City u engleskoj, jednom bljesnuli i više nikad ništa od tog kluba

  • mali moj 21.01.2023.

    Pa šta je sa Barcelonom,psg,city ??? Pitam za frenda

  • ponosna_oluja95 21.01.2023.

    A ništa od Barce, Citya, Uniteda???

Komentiraj...
Vidi sve komentare