To je to što me zanima!

Jurčić hvali mladog golmana: Zelenika je idealan za Dinamo

Trener Dinama je nahvalio mladoga golmana Zeleniku. To je točno profil golmana kakav nam treba, kaže Kruno, kojeg je na treninzima oduševio i Sadnomierski
Vidi originalni članak

Vidim da su svi ugodno iznenađeni s mojim dobrim partijama, nasmijao se Oliver Zelenika nakon Splita. Mladi je golman i četvrtu utakmicu zaredom sačuvao mrežu.

- Zelenika je odličan. Unosi sigurnost u momčad - rekao nam je jučer Kruno Jurčić.

Trener Dinama u ovom trenutku može biti miran kad je u pitanju golmansko mjesto.

- Zelenika je idealan golman za Dinamo. To je točno profil golmana kakav nam treba u ovom trenutku. Treba nam golman koji 60 minuta neće dirnuti loptu, a onda će obraniti zicer. Baš je tako bilo protiv Sheriffa i protiv Splita - kaže Jurčić, koji je momčad nakon Splita odveo u karantenu.

- Jako mi je bitno da se nakon tih utakmica dobro najedu i naspavaju - kazao je Kruno, koji je nakon jučerašnjeg laganog treninga igračima dao slobodno poslijepodne.

Ozlijeđeni su Čop i Ademi, a Pamić i Pivarić dobili su udarce.

- Vjerujem da će svi biti spremni za Sheriff. Tamo sigurno nećemo kalkulirati. Igramo dobro, a i realizacija će se popraviti. Pa Fernandes je imao stanku od šest, a Duje Čop od četiri mjeseca. Sve će doći na svoje - završio je Kruno.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • MajkeMi 05.08.2013.

    Postavlja se pitanje, što su uopće dovodili onog panja Migliorea?!

  • petrodr 05.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bbbdado 05.08.2013.

    Dobro je imat dva dobra golmana , zdrava konkurencija uvijek dobro dođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare