To je to što me zanima!

Jurčić: Nemam lijepe vijesti, Cufre nije izdržao trening!

Nemam lijepe novosti, Leandro Cufre nije odradio cijeli trening, posljednji. Opet moramo u kombinacije oko posljednje linije, rekao je trener Kruno Jurčić za HTV
Vidi originalni članak

Dinamo je uoči Reala u velikim problemima. U 19 sati počeo je posljednji trening uoči utakmice u srijedu, a Leandro Cufre nije izdržao trening zbog problema s aduktorom! 

- Nemam lijepe novosti, Cufre nije odradio cijeli trening. Opet moramo u kombinacije oko posljednje linije - rekao je Kruno Jurčić za HTV.

Nova briga za trenera 'modrih' jer mu zbog suspenzija ne mogu igrati Josip Šimunić i Šime Vrsaljko.

Neće se predati i ima ideju kako probati zaustaviti Real.

- Osnovna misao vodilja je da im ne predamo loptu, pod svaku cijenu moramo uspostaviti posjed lopte, koliko je to moguće. Samo tako im možemo parirati.

Igrače nije vodio u karantenu pa ih nije ni uspio izolirati od silnog pritiska.

- Treba igrati za dušu, ovo im je nagrada. Nažalost ili nasreću, nisam ih uspio izolirati, ne možda je to dobro, ne moram trošiti previše vremena za motivaciju.

Osvrnuo je i na izjave pomoćnika Karanke koji je rekao kako misli da će Dinamo biti lakša utakmica u grupi.

- Mi imamo veliko mišljenje o sebi, a onda dođu ovakvi klubovi i spuste nas na zemlju, možda je to ipak realno - zaključio je Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • gobac21 14.09.2011.

    pa realno gledano real je 5 puta jači od dinama, ali isto tako realno gledano je barca bila 5 puta jača od milana pak je bilo 2:2. lopta je okrugla

  • sosman 14.09.2011.

    Sve ispod 0:7 je pozitivan rezultat za Dinamo preko 0:7 je mala katastrofa ali ne velika jer Dinamo nemože igrat treću Španjolsku ligu, akamo li ligu prvaka sa kraljevskim klubom... Ako dođu s trećom postavom šta vjerovatno hoće onda je oćekivani rezultat 0:2-3 ili eventualno ako netko od realovaca odspava pola sata na terenu da se dogodi da odbijanac uđe u mrežu....ma ne to je prosto nemoguće....Ma kakav Dinamo heheheh

  • FC Sheffield Thursday 14.09.2011.

    najgora vijest je sto si ti trener a nisi ni za lokomotivu

Komentiraj...
Vidi sve komentare