To je to što me zanima!

Jurić stigao kao zamjena za Gavru, Lauritsen propušta Šerif

Jurićevi su porijeklom Hrvati, a Deni je rođen u Kogarahu, predgrađu Sydneyja, a u Lijepoj našoj nogomet igra preko deset godine.Nosio je dres U-19 hrvatske reprezentacije, ali i U-23 australske...
Vidi originalni članak

Deni Jurić (23) već se pomirio da će i ovu sezonu igrati u Šibeniku, iako ga je Dinamo kupio u lipnju, a onda je Mario Gavranović napustio 'modre' koji su odmah vratili mladog hrvatskog Australca s posudbe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KRZNAR UOČI GORICE 'Veliki je pritisak na nama jer nemamo više pravo na grešku'

Jurić je u Prvoj HNL debitirao prošle godine kada je u dresu Šibenika zabio 11 golova zbog kojih je Dinamo uplatio milijun eura klubu sa Šubićevca. 

Jurićevi su porijeklom Hrvati, a Deni je rođen u Kogarahu, predgrađu Sydneyja, a u Lijepoj našoj nogomet igra preko deset godine.Nosio je dres U-19 hrvatske reprezentacije, ali i U-23 australske. Seniorski reprezentativni nastup još nema.

Rasmus Lauritsen već je u 25. minuti napustio travnjak u Varšavi, a pretrage su potvrdile crne slutnje zbog čega danskog stopera nećemo gledati u skorije vrijeme na travnjacima.

DINAMOVCI SE VRATILI Heroj Franjić: Gvardiol me zvao i čestitao mi. Krznar: Igračima smo čak dali da piju mineralnu

"Provedenom dijagnostikom ozljede Rasmusa Lauritsena utvrđeno je oštećenje mišića natkoljenice te je odmah započeto s fizikalnom terapijom u pretpostavljenom trajanju od nekoliko tjedana", rekli su iz kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KAJ - ZG 13.08.2021.

    Valjda se ne bumo danas mucili s Goricom...

  • 12.08.2021.

    Samo se nadam da neće u potpunosti zamijeniti Gavru u smislu sjedenja na klupi. Treba mu dati prilike.

  • MateCro 12.08.2021.

    Falit ce Lauritsen

Komentiraj...
Vidi sve komentare