To je to što me zanima!

Jurica Vranješ bez ugovora u Middlesbroughu, previše tražio

Engleski drugoligaš Middlesbrough neće potpisati s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Juricom Vranješom koji je posljednjih dana tamo bio na probi
Vidi originalni članak

Jurica Vranješ (31) ipak nije prošao na probi u engleskom drugoligašu Middlesbroughu. Osječanin je posljednjih dana bio na probi u Borou, ali prema pisanju The Northern Echoa, njegova su financijska potraživanja bila prevelika za klub iako se menadžer Tony Mowbray nadao potpisu ugovora s iskusnim veznjakom.

Vranješ se, navodi isti izvor, vratio kući i neće putovati s Middlesbroughom na pripreme u Sloveniju.

Vranješ je karijeru započeo u Osijeku, nakon čega je otišao u Bundesligu, te ondje igrao za Bayer, Stuttgart i Werder. Dio prošle sezone proveo je na posudbi u turskom Gençlerbirligiju, a sada je u statusu slobodnog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 99ante 12.07.2011.

    Ma jurice vrati se ti u Hnl tam gdje ti je i mjesto budi sretan što te neko želi a ti se još i buniš ....eee sta ti mislis da si nesto vrijedan prosli su tvoji dani...

  • nabrijani 12.07.2011.

    ja mislim da on jedino moze igrat hnl a sad neznan mosor ili lucko nek odluci

  • oelitonetto7 12.07.2011.

    on mi stvarno nije jasan, može biti sretan šta ga neko još opće hoće uzeti, a on bi još i neku velku plaću. čovjeku daš mali prst, a on bi sad cijelu ruku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare