To je to što me zanima!

Jutro nakon poraza policija je čuvala igrače na treningu...

Nikome nije bilo svejedno, jučer je desetak torcidaša sa sjevera provalio u teren, zbog čega Hajduku prijeti kazna, pa je iz mjera opreza da se ista scene ne ponove danas pozvano osiguranje
Vidi originalni članak

Teška je bila noć Hajdukovih navijača, teško je bilo i jutro na Poljudu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umjesto razgovora o putu u Latviju na noge Ventspilsu i pripremi za Istru, i dalje je vladala nevjerica "Kako smo mogli ispasti od Maltežana?!"

Siniša Oreščanin nije dao ostavku, okupio je igrače u petak ujutro na treningu. Sve, iako je često praksa da oni koji su igrali utakmicu ne treniraju iduće jutro, barem ne punim intenzitetom.

A oko stadiona - policija. Nikome nije bilo svejedno, jučer je desetak torcidaša sa sjevera provalio u teren, zbog čega Hajduku prijeti kazna, pa je iz mjera opreza da se ista scene ne ponove danas pozvano osiguranje.

Nakon treninga očekuju se razgovori u kancelarijama. O budućnosti trenera prije svega.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Exterminator 20.07.2019.

    Mene sram kad putujem negdje van u Austriju ili Deutscland i čitam njihove novine ...jbt izgleda kao da smo najveći divljaci na svijetu ( mislim na ove u Splitu ) ko da su pobjegli iz kamenog doba , linčuju vlastite igrače hahaha cirkus

  • PLAVA_LJUBLJANA 19.07.2019.

    Ja sam navijač Dinama od rođenja. Ljubav mi je prenio pokojni djed. Ali volio bi vidjet I hajduka u Evropi Da niste ispali išao bi pogledat kada ljetujem u Dalmaciji u 8 mesecu, i koju vasu utakmicu. Nažalost hajduk vodi ulica i zato nikad nece bit rezultata.

  • brancco62 19.07.2019.

    Pa da su ostali u europi bilo bi kazni da bi morali prodati stadion!

Komentiraj...
Vidi sve komentare