To je to što me zanima!

Juve nakon debakla otpisao čak petoricu: Odlaze nekad najbolji golgeter i dvije mlade zvijezde

U Juventusu su svjesni da ako se žele natjecati s najboljima, moraju počistiti igrački kadar te roster oplemeniti svježim snagama. Već su stigli Arthur Melo i Dejan Kuluševski
Vidi originalni članak

Juventus je ispao iz Lige prvaka, Maurizio Sarri je pred odlaskom i uprava kluba vuče drastične poteze kako bi vratila dominaciju koja je 'staru damu' krasila posljednjih godina.

TKO ĆE NA VRUĆU KLUPU? Talijani: Sarri je bivši! Mijenjaju ga Zidane, Pochettino ili Inzaghi

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lyon je nakon dvije utakmice i ukupnog rezultata 2-2 bio bolji za gol u gostima pa je Juve i ove sezone ostao bez prilike podići toliko željeni trofej Lige prvaka. Milan i dalje ostaje neprikosnoven kao najveći talijanski klub sa sedam titula europskog prvaka. Čini se kako bezvremenski Gianluigi Buffon ipak neće ostvariti želju i osvojiti elitno natjecanje te da je odlazak u PSG bio nepotreban.

SARRIJU SLIJEDI OTKAZ? Debakl Juventusa u LP: Ronaldo 10 godina nije ovako rano ispao

U Juventusu su svjesni da ako se žele natjecati s najboljima, moraju počistiti igrački kadar te roster oplemeniti svježim snagama.

Već su dovedeni Arthur Melo iz Barcelone i Dejan Kuluševski iz Parme i tko će još stići u narednom periodu tek ostaje vidjeti. No, zna se koji igrači su na listi za odstrel. To su:

  • Federico Bernardeschi - 28 milijuna eura
  • Gonzalo Higuain - 25,5 milijuna eura
  • Daniele Rugani - 12 milijuna eura
  • Mattia De Sciglio - 9,5 milijuna eura
  • Sami Khedira - 5,5 milijuna eura

Ukupna vrijednost ovih igrača prema Transfermarktu iznosi 80 milijuna eura pa bi Juventus njihovom prodajom trebao stvoriti nova sredstva za ljetni prijelazni rok. Ne uzimajući u obzir uvećanje platnog budžeta, Juve bi samo od direktne prodaje priskrbio dovoljno sredstava za dva kvalitetna pojačanja.

Gonzalo Higuain i Sami Khedira su dali svoje, Federico Bernardeschi nije ispunio očekivanja u potpunosti dok su Daniele Rugani i Mattia De Sciglio bili potpuni promašaji.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ninorasic 09.08.2020.

    A smiješno je da su umali mandzu prosli bi glatko

  • Space Burek 08.08.2020.

    Kao netko ce platiti 28m za Bernardeschia koji je zabio 1 gol u zadnjih godinu i pol dana u prejakom Juventusu... u klubu koji je za 2 klase iznad prvog pratitelja. Nece ni za Higuaina dobiti neku lovu jer je los i pred kraj karijere. Khedira ima kvalitetu za arapski nogomet pa ga mozda uvale za 3-4m.

  • 24 SATA NON STOP 08.08.2020.

    tesko ce brzo napraviti remont i vratiti se u sam vrh europskog nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare