Obavijesti

Sport

Komentari 69

Debakl Juventusa u LP: Ronaldo 10 godina nije ovako rano ispao

Debakl Juventusa u LP: Ronaldo 10 godina nije ovako rano ispao

Rezultat u Ligi prvaka je za nas razočaravajuć. I za igrače i za navijače. Kao što sam već rekao, Liga prvaka nam je posljednjih godina bila san, a sada je cilj. Ovako rano ispadanje je veliko razočaranje, rekao je Agnelli

VIDEO

Juventus ni ove godine neće osvojiti Ligu prvaka. Toliko željen trofej posljednjih godina i ove će ostati nedostižan, a nepremostiva prepreka bio je Lyon koji je nakon dvije utakmice ukupnim rezultatom 2-2 (1-0, 1-2) u četvrtfinale prošao zahvaljujući golu u gostima.

POGLEDAJTE VIDEO: Atletičarka Ivana otkrila je li bilo čega između nje i Ronalda

Pokretanje videa...

Upoznajte Ivanu Macanović 01:20

Iako je Juventus slavio u Torinu pobjeda je bila gorkog okusa. Cristiano Ronaldo dao je koliko je mogao, zabio dva komada, trudio se i razigravao, no kad ne ide - ne ide.

I sukus svega je da je Portugalac prvi put u 10 godina ovako rano ispao u Ligi prvaka. Posljednji put kada nije dočekao četvrtzavršnicu bilo je u sezoni 2009./10., prvoj otkako je iz Uniteda prešao u Real Madrid.

Lyon je i u finalu kupa s PSG-om neposredno prije uzvrata u Ligi prvaka nagovijestio što bi 'staru damu' moglo čekati. PSG je slavio tek nakon penala, Lyon je igrao rasterećen pa je sličan pristup pokazao i u Torinu uz nešto drugačiji plan.

Francuzi su prepustili igru domaćinu i plan se počeo ostvarivati već u 12. minuti kada je Depay realizirao penal. Juve je u tom trenutku bio tri gola u minusu pa su nogometaši Rudija Garcije već jednom nogom bili u četvrtfinalu.

'Liga prvaka više nije san nego cilj'

Maurizio Sarri je, s druge strane, nervozno stajao uz aut liniju znajući da ništa dobro ne dolazi nakon utakmice. Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli najavio je da će 'procijeniti sve u nadolazećem vremenu' pa izgleda da bi se talijanski prvak uskoro mogao rastati sa Sarrijem.

- Maurizio Sarri zaslužuje imati priču za sebe, ipak je krenuo od amaterske lige i na koncu stigao do Scudetta. No, rezultat u Ligi prvaka je za nas razočaravajuć. I za igrače i za navijače. Kao što sam već rekao, Liga prvaka nam je posljednjih godina bila san, a sada je cilj. Ovako rano ispadanje je veliko razočaranje i uzet ćemo si malo vremena, u nekoliko idućih dana procijeniti i odlučiti kako ćemo naprijed iduće sezone - rekao je Agnelli.

S druge strane, Sarri ne vjeruje da će otići iz Juventusa.

- Moje riječi nisu teške za interpretirati. Ne vjerujem da će direktori kluba donijeti odluku na temelju jedne utakmice. Procijenit će učinak na temelju cijele sezone. Mislim da su ovakva pitanja iznimno uvredljiva i to ne za mene već za struku kluba. Imam ugovor, ispoštovat ću ga i ne očekujem ništa - rekao je Talijan nakon utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe