Obavijesti

Sport

Komentari 22

Talijani: Sarri je bivši! Mijenjaju ga Zidane, Pochettino ili Inzaghi

Talijani: Sarri je bivši! Mijenjaju ga Zidane, Pochettino ili Inzaghi

TRI ASA Relevantni talijanski mediji raspisali su se - Maurizio Sarri je bivši! Pitanje je trenutka kad će se to dogoditi, a Talijani već znaju tko bi mogao biti zamjena. Zidane, Pochettino ili Inzaghi preuzimaju Juve?

VIDEO

Moje riječi nisu teške za interpretirati. Ne vjerujem da će direktori kluba donijeti odluku na temelju jedne utakmice. Procijenit će učinak na temelju cijele sezone. Mislim da su ovakva pitanja iznimno uvredljiva i to ne za mene već za struku kluba. Imam ugovor, ispoštovat ću ga i ne očekujem ništa, rekao je trener Juventusa Maurizio Sarri nakon što je ispao u osmini finala Lige prvaka od Lyona.

Debakl Juventusa u LP: Ronaldo 10 godina nije ovako rano ispao
Debakl Juventusa u LP: Ronaldo 10 godina nije ovako rano ispao

No, istina je da je Juventus daleko od kluba kakav želi biti i dominacije na koju je navikao posljednjih godina. Sarri jest osvojio deveti uzastopni Scudetto čime je Juve postavio rekord kojeg vjerojatno nitko neće srušiti, no činjenica je da je Inter ostao na samo bod zaostatka i da je torinska momčad prilično neuvjerljiva.

Muči se s osrednjim momčadima, nema tečnosti u igri, a nakon što Miralem Pjanić ode u Barcelonu moglo bi biti velikih problema u kreaciji igre iz sredine.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Olympique Lyonnais

Sarri nije uspio nametnuti svoju ideju igre zvijezdama Juventusa i čini se da je došlo vrijeme za rastanak. Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli najavio je ocjenu prijašnje sezone u nadolazećim danima, a talijanski mediji uvjereni su da će Sarri dobiti nasljednika.

Pochettino najrealnija opcija

Prema posljednjim informacijama medija iz Italije tri su glavna kandidata za klupu talijanskog prvaka - Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino i Simone Inzaghi.

Zinedine Zidane je ostavio neizbrisiv trag kao igrač Juventusa i nakon što je Manchester City Pepa Guardiole izbacio Real Madrid i odredio mu istu sudbinu kao Lyon Juventusu, pojavile su se informacije da bi legendarni Francuz mogao na klupu 'stare dame' i da je jedna od želja vodstva kluba.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Manchester City v Real Madrid

No, vjerojatnija zamjena je Mauricio Pochettino. Čovjek koji se dokazao kao vrhunski defenzivni strateg, koji je s Tottenhamom igrao finale Lige prvaka i kojeg Juventus lovi već nekoliko sezona. Najviše u korist potencijalnoj suradnji ide činjenica da je Pochettino trenutno bez angažmana.

Champions League Final - Tottenham Hotspur v Liverpool

I posljednja opcija je Simone Inzaghi, trener koji je napravio revoluciju u Laziju, Ciru Immobilea učinio europskom zlatnom kopačkom i koji gaji predivan napadački nogomet s tri u zadnjoj liniji.

Serie A - Juventus v Lazio

Njegov transfer u Juve je najmanje vjerojatan prvenstveno zbog uspjeha s Lazijalima, no prilika u klubu kao Juventus bila bi mu svojevrsna nagrada za dostignuća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao