To je to što me zanima!

Juventus je opet prvak Serie A!

Miralem Pjanić je u sedmoj minuti nadoknade prvog poluvremena izvodio slobodnjak i dok su svi mislili da će pucati, on ga je dodao Cristianu Ronaldu koji je s lakoćom zabio za 1-0
Vidi originalni članak

Juventus je prvak Italije!

U 36. kolu Serie A 'stara dama' slavila je protiv Sampdorije na domaćem terenu 2-0, a tom je pobjedom Juventus osigurao svoj deveti naslov prvaka Italije zaredom.

Grizli su i gosti, ali na predah se ipak otišlo s prednošću torinskog kluba. Iz gola koji je potpuno zavarao obranu Sampdorije! Miralem Pjanić je u sedmoj minuti nadoknade prvog poluvremena izvodio slobodnjak i dok su svi mislili da će pucati, on ga je dodao Cristianu Ronaldu koji je s lakoćom zabio za 1-0.

U 67. minuti Juventus je imao kontranapad, Ronaldo je pucao s ruba šesnaesterca i to jako dobro, ali golman je obranio i rukama odbio loptu tek do Federica Bernardeschija koji s lakoćom zabija taj odbijanac.

Ronaldo je još u 89. minuti promašio penal. Taj promašeni gol mogao bi ga koštati u utrci za najboljeg strijelca Serie A u kojoj za čak tri gola zaostaje za napadačem Lazija Cirom Immobileom koji je ranije istog dana zabio čak tri gola u gostujućoj pobjedi protiv Verone. On sad ima 34 gola, Cristiano 31.

SERIE A Ciro Immobile natrpao Jurićevu Veronu! Lazio stigao Atalantu...

Juventus je ovom pobjedom dva kola prije kraja na sedam bodova ispred drugoplasiranog Intera te je matematički osigurao naslov.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • daninoć 27.07.2020.

    Kristina se natapirala? Ajde bar nešto u čemu je bolji od Lea.

  • 27.07.2020.

    FORZA JUVE FINO ALLA FINE ⭐⭐⭐🇮🇹

  • 27.07.2020.

    Najruzniji scudetto od svih 9 ali sta je tu je. Reset ove godine na tih mjesec dana i krecemo u lov na deseti...Forza Juve !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare