To je to što me zanima!

Juventus neporažen u Serie A, Pepe slomio Lazio na Olimpicu

Juventus je s minimalnih 1-0 svladao Lazio na Olimpicu u 13. kolu talijanske Serie A. Momčad iz Torina još je uvijek neporažena u prvenstvu i sigurno drži vrh tablice
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa su opet vodeća momčad na ljestvici Serije A, makar imaju utakmicu manje od većine konkurenata na vrhu. 

Slavio je Juventus na Olimpicu protiv Lazija 1-0, a pogodak vrijedan tri boda je postigao Pepe nakon dobro izvedene kontre u 34. minuti. Juventus je tako i dalje jedina neporažena momčad u cijeloj ligi.

Tijekom devedeset rimskih minuta, a posebno u prvom dijelu, Juventus je bio bolja momčad. Nakon postignutog pogotka su odlučili "zatvoriti" utakmicu, te su sačuvali bitna tri boda na ovom gostovanju.

Argentinac German Denis je sa deset pogodaka prvi strijelac lige. Do tog jubilarnog pogotka je došao u subotu, a njime je Atalanta sve do 90. minute vodila protiv Napolija. Denis je, inače, nekada bio član Napolija, a južnjačkoj momčadi je bod u Bergamu donio Edinson Cavani golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade za konačnih 1-1.


 

Serie A, 13. kolo:

Lazio - Juventus 0-1 (Pepe 34)

Atalanta - Napoli 1-1 (Denis 64 / Cavani 90+4)

Lecce - Catania 0-1 (Barrientos 90)

Novara - Parma 2-1 (Rubino 70, Rigoni 78 / Centurioni 29-11m)

Idi na 24sata

Komentari 62

  • veky031 27.11.2011.

    zbog situacije jučer nisam ni stigao komentirati ovu vijest :D.. nova pobjeda, usred Rima je srušen Lazio :).. kakva kontra Juventusa, tri dodira, Mirko - Matri - Pepe :D.. Pirlo i poluozlijeđen pokazuje kakva je kvaliteta, ali najviše me raduje Buffon.. jučer je pokazao zašto ga mnogi i dan danas smatraju najboljim golmanom današnjice.. šta je jučer sve poskidao :D.. odlično, konačno se vraćamo tamo gdje nam je mjesto, na vrh Italije.. Forza Juve! :)

  • Admiral_1 27.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ck1897 27.11.2011.

    Rim je izgleda za nas sretan grad! Ali budimo realni vidi se kvaliteta momcadi, tesko da nam tko u ovom trenutku moze parirati! (u Italiji) Treba samo ovako nastavit dalje, uz pravi mentalitet i naravno borbenost moze se dobit svatko! Mozda bi Conte trebao dati priliku Eliji i Krasicu, Estigaribia i Giacherini su solidni igraci ali ipak mislim da bi ova prva dvojica mogla vise da pomognu u onim situacijama kada nas protivnik pritisne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare