To je to što me zanima!

Juventus prije zimske stanke ponovno zasjeo na vrh tablice

Juventus je pobjedom nad Novarom ponovno izborio vrh Serie A. U 16. kolu talijanskog prvenstva 2-0 i tri boda za 'bianconere' donijeli su Pepe i Quagliarella
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici prije trotjedne zimske stanke, nogometaši Juventusa vratili su se na vrh talijanske Serije A pobjedom nad Novarom (2-0) u sklopu 16. prvenstvenog kola.

Juve je golovima Simonea Pepea i Fabia Quagliarelle slavio na svojoj Juventus Areni protiv pretposljednje momčadi Serie A – Novare. Vodeća momčad lige stigla je do pogotka u 4. minutu preko Pepea kojem je za isti asistirao Paolo de Ceglie.

Konačnih 2-0 postavio je Quagliarella 15 minuta prije završetka susreta. Andrea Pirlo je poslao završni "pass" za vrijedna tri boda kojima se Juventus vratio na vrh. Podsjetimo, na njega je jučerašnjom (subota) pobjedom zasjeo Milan koji je s 2-0 bio bolji od Siene.

Milanski Inter stigao je do sedme pobjede u sezoni i to u gostima protiv osamnaestoplasirane momčadi Cesene. Nogometaši trenera Claudija Ranierija slavili su s minimalnih 1-0, a pogodak vrijedan skoka (barem priveremenog) na peto mjesto ljestvice bio je Andrea Ranocchia u 63. minuti susreta. Potencijalni hrvatski reprezentativac Damjan Đoković odgledao je poraz svoje momčadi sa klupe za pričuve.

Spomenimo još da je u porazu Palerma kod Catanije (2-0) po prvi put ove sezone zaigrao bivši hrvatski reprezentativac Igor Budan. On je ušao u igru u 83. minuti susreta zamjenivši Argentinca Alvareza.

Serie A, 16. kolo:

Catania - Palermo 2-0 (Lodi 32, Lopez 61-11m)

Cesena - Inter 0-1 (Ranocchia 63)

Genoa - Bologna 1-1 (Rossi 39, Pratto 85 / Ramirez 51)

Juventus - Novara 2-0 (Pepe 4, Quagliarella 75)

Parma - Lecce 3-3 (Floccari 18-11m, Pelle 86, Galloppa 90+2 / Di Michele 58, 61, Cuadrado 77)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pfc 18.12.2011.

    puno smo se ispromašivali,žao mi je što Del Piero nije dao gol..U srijedu idemo po pobjedu u Udine..ja idem :-)))

  • Juve_Fans_Adel_Taarabt 18.12.2011.

    drago mi je sto je Fabio zabio :) Chiellini je najbolje odigrao, Buffon na mjestu :) jako los je bio Giaccherini :S mogao je staviti Eliu ali dobro :D F.J <3

  • globus 18.12.2011.

    Kako volim ovako provjerene vijesti čuti. A neki ih vole iskopirati, važno da nešto piše, nije bitno što. Ovo nije bilo zadnje kolo prije stanke, u utorak i srijedu se još igra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare