Obavijesti

Sport

Komentari 10

Juventus prije zimske stanke ponovno zasjeo na vrh tablice

Juventus prije zimske stanke ponovno zasjeo na vrh tablice
4

Juventus je pobjedom nad Novarom ponovno izborio vrh Serie A. U 16. kolu talijanskog prvenstva 2-0 i tri boda za 'bianconere' donijeli su Pepe i Quagliarella

VIDEO

U posljednjoj utakmici prije trotjedne zimske stanke, nogometaši Juventusa vratili su se na vrh talijanske Serije A pobjedom nad Novarom (2-0) u sklopu 16. prvenstvenog kola.

Juve je golovima Simonea Pepea i Fabia Quagliarelle slavio na svojoj Juventus Areni protiv pretposljednje momčadi Serie A – Novare. Vodeća momčad lige stigla je do pogotka u 4. minutu preko Pepea kojem je za isti asistirao Paolo de Ceglie.

Konačnih 2-0 postavio je Quagliarella 15 minuta prije završetka susreta. Andrea Pirlo je poslao završni "pass" za vrijedna tri boda kojima se Juventus vratio na vrh. Podsjetimo, na njega je jučerašnjom (subota) pobjedom zasjeo Milan koji je s 2-0 bio bolji od Siene.

Milanski Inter stigao je do sedme pobjede u sezoni i to u gostima protiv osamnaestoplasirane momčadi Cesene. Nogometaši trenera Claudija Ranierija slavili su s minimalnih 1-0, a pogodak vrijedan skoka (barem priveremenog) na peto mjesto ljestvice bio je Andrea Ranocchia u 63. minuti susreta. Potencijalni hrvatski reprezentativac Damjan Đoković odgledao je poraz svoje momčadi sa klupe za pričuve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spomenimo još da je u porazu Palerma kod Catanije (2-0) po prvi put ove sezone zaigrao bivši hrvatski reprezentativac Igor Budan. On je ušao u igru u 83. minuti susreta zamjenivši Argentinca Alvareza.

Serie A, 16. kolo:

Catania - Palermo 2-0 (Lodi 32, Lopez 61-11m)

Cesena - Inter 0-1 (Ranocchia 63)

Genoa - Bologna 1-1 (Rossi 39, Pratto 85 / Ramirez 51)

Juventus - Novara 2-0 (Pepe 4, Quagliarella 75)

Parma - Lecce 3-3 (Floccari 18-11m, Pelle 86, Galloppa 90+2 / Di Michele 58, 61, Cuadrado 77)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu