To je to što me zanima!

Juventus u prijateljskoj jedva ulovio izjednačenje s Korejcima

Sarrijev Juventus nije uspio pobijediti selekciju korejskih zvijezda u prijateljskom ogledu u Seoulu gdje je nakon odigranih 90 minuta i leta koji je kasnio tri sata na semaforu pisalo 3-3...
Vidi originalni članak

Juventus je u Seoul u prijateljskoj utakmici protiv momčadi sastavljene od zvijezda korejske lige K-League Stars odigrao šokantnih 3-3. Strateg Stare dame, Maurizio Sarri, na travnjak je izveo momčad u kojoj su između ostalih bili Mandžukić, Pjanić, De Ligt i Higuain, no  Juventus nije uspio pobijediti. 

GLASAJTE ZA IVANA! Rakitićeva raketa konkurira za najbolji gol protekle sezone

Igrači su susret započeli 50 minuta kasnije nego što su trebali zbog zakašnjelog leta. Možda zbog toga, a možda iz drugih razloga je već u prvih 10 minuta, talijanski prvak morao hvatati priključak.  Muratore je u devetoj minuti zabio za izjednačenje  nakon što su Korejci poveli već u 7. golom Osmara. 

No, opet se Juve poskliznuo. Cesinha u 44. i Taggart u 49. odvode domaćine do velikih 3-1 i gotovo pola sata Juventusovog vijanja rezultata i barem približne prijetnje. Uspjevaju to tek u 77. minuti realizirati kada Matuidi zabija gol za 3-2, a Pererira u 81. spašava Juve od poraza.

INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP Juve pobijedio Inter, Perišić i Brozović igrali, Buffon briljirao

Sarri je iskoristio sve tri izmjene. Ušli su u nastavku susreta Rabiot, Bonucci i Buffon. Dok je Cristiano Ronaldo cijelu utakmicu odmarao na klupi, naš Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu, ali niti on nije uspio odvesti Juve do pobjede.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kirbi78 26.07.2019.

    Ove godine ćemo gledati nikad lošiji Juve

  • Pivski trbuh_1988 26.07.2019.

    Hjoj. Juventus redovno bude loš na svim pripremnim utakmicama. I onda bum. Takve utakmice služe da se nešto pokuša vidi. Kako odigrat na određene stvari. Al bit da to teško zaključiti.

  • Puta Madre 26.07.2019.

    Alegri je za saaria profesor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare