To je to što me zanima!

'Juveov gazda ušao u tunel na poluvremenu pa pritisnuo suca'

POCHETTINO Menadžer Tottenhama ne miri se s ispadanjem od prvaka Italije u Ligi prvaka... Njegova momčad imala je sve u rukama, a onda su doživjeli 'blackout' za što krive i poljske suce
Vidi originalni članak

Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino još se nije oporavio od šoka koji mu je priredio Juventus u srijedu u Ligi prvaka.

Londonski klub imao je sve pod kontrolom, ukupan rezultat 3-2 pola sata prije kraja dvomeča i bili su gotovo siguran putnik među osam najboljih.

TAKO TO RADE TALIJANI S Juveom nema zezanja: U tri minute su 'ugasili' Tottenham!

Međutim, zasjao je strašni mentalitet talijanskog prvaka i Juventus je u tri minute sve okrenuo i progurao se dalje.

- Ako pogledate statistiku iz obje utakmice, vidjet ćete da je Tottenham bio bolji. Statistika, šutevi, posjed lopte... To ne igra ključnu ulogu u nogometu, već sitni detalji. S tim se moramo nositi, potrebno je vremena da se to prihvati. Pokazali smo da možemo igrati protiv finalista Lige prvaka - započeo je Pochettino na press konferenciji uoči Bournemoutha pa nastavio:

- Juventus je specijalizirao ovakve stvari. Imaju naviku pobjeđivati, imaju naviku pritiskati suce. U kulturi tog kluba je da urade sve što mogu kako bi pomogli sebi. Ovo je bila prilika naučiti neke stvari, kako na terenu, tako i izvan.

KOMENTAR Uništio Engleze u dva poteza! Juveov najveći genije je trener

Loše suđenje poljskog arbitra Simona Marciniaka obilježilo je uzvratni meč na Wembleyju. U prvih 20 minuta nisu svirana dva čista penala, jedan za Tottenham, drugi za Juventus. Potvrdio je to i Mateo Beusan.

- Kad igrate protiv ovakvog kluba igrate dvije vrste utakmica. Jednu na terenu, drugu van njega. Ne kažem da je naš gazda Daniel Levy trebao biti u tunelu na poluvremenu utakmice. No, od Juventusa smo dobili lekciju na tom polju. Njihov gazda Andrea Agnelli bio je u tunelu prije utakmice, a Agnelli i direktor Giuseppe Marotta poslije utakmice. Vidio sam kako na poluvremenu vrše pritisak na suce. Nisu nam dosuđena dva penala u prvom poluvremenu, a za njih je bio penal možda nad Douglasom Costom. To su detalji koji odlučuju ovakve vrste utakmica - pričao je neutješno Pochettino pa ipak pohvalio goste:

- Imaju igrače kao što su Chiellini, Buffon i Barzagli. Imaju iskustvo igranja u Ligi prvaka svake sezone, imaju dva finala u posljednje tri godine. To su veliki plusovi koji mogu koristiti u različitim momentima utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mali.kasper 10.03.2018.

    Dva cista penala? Nemojte toliko pretjerivati, ali da su cista bila - to bas i ne.

  • kur24 10.03.2018.

    Ovaj Juventus se uvijek nekako provuče...hahaha samo ih je Bayern 2016.izje*o u Münchenu

  • AgainstModernFootball 09.03.2018.

    To su gluposti sada su svi ostali krivci sto nisu prosli dalje Forza Juve

Komentiraj...
Vidi sve komentare