Obavijesti

Sport

Komentari 58

'Juveov gazda ušao u tunel na poluvremenu pa pritisnuo suca'

'Juveov gazda ušao u tunel na poluvremenu pa pritisnuo suca'
1

POCHETTINO Menadžer Tottenhama ne miri se s ispadanjem od prvaka Italije u Ligi prvaka... Njegova momčad imala je sve u rukama, a onda su doživjeli 'blackout' za što krive i poljske suce

VIDEO

Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino još se nije oporavio od šoka koji mu je priredio Juventus u srijedu u Ligi prvaka.

Londonski klub imao je sve pod kontrolom, ukupan rezultat 3-2 pola sata prije kraja dvomeča i bili su gotovo siguran putnik među osam najboljih.

S Juveom nema zezanja: U tri minute su 'ugasili' Tottenham!
S Juveom nema zezanja:  U tri minute su 'ugasili' Tottenham!

Međutim, zasjao je strašni mentalitet talijanskog prvaka i Juventus je u tri minute sve okrenuo i progurao se dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako pogledate statistiku iz obje utakmice, vidjet ćete da je Tottenham bio bolji. Statistika, šutevi, posjed lopte... To ne igra ključnu ulogu u nogometu, već sitni detalji. S tim se moramo nositi, potrebno je vremena da se to prihvati. Pokazali smo da možemo igrati protiv finalista Lige prvaka - započeo je Pochettino na press konferenciji uoči Bournemoutha pa nastavio:

- Juventus je specijalizirao ovakve stvari. Imaju naviku pobjeđivati, imaju naviku pritiskati suce. U kulturi tog kluba je da urade sve što mogu kako bi pomogli sebi. Ovo je bila prilika naučiti neke stvari, kako na terenu, tako i izvan.

Uništio Engleze u dva poteza! Juveov najveći genije je trener
Uništio Engleze u dva poteza! Juveov najveći genije je trener

Loše suđenje poljskog arbitra Simona Marciniaka obilježilo je uzvratni meč na Wembleyju. U prvih 20 minuta nisu svirana dva čista penala, jedan za Tottenham, drugi za Juventus. Potvrdio je to i Mateo Beusan.

- Kad igrate protiv ovakvog kluba igrate dvije vrste utakmica. Jednu na terenu, drugu van njega. Ne kažem da je naš gazda Daniel Levy trebao biti u tunelu na poluvremenu utakmice. No, od Juventusa smo dobili lekciju na tom polju. Njihov gazda Andrea Agnelli bio je u tunelu prije utakmice, a Agnelli i direktor Giuseppe Marotta poslije utakmice. Vidio sam kako na poluvremenu vrše pritisak na suce. Nisu nam dosuđena dva penala u prvom poluvremenu, a za njih je bio penal možda nad Douglasom Costom. To su detalji koji odlučuju ovakve vrste utakmica - pričao je neutješno Pochettino pa ipak pohvalio goste:

- Imaju igrače kao što su Chiellini, Buffon i Barzagli. Imaju iskustvo igranja u Ligi prvaka svake sezone, imaju dva finala u posljednje tri godine. To su veliki plusovi koji mogu koristiti u različitim momentima utakmice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu