To je to što me zanima!

K. Jurčić: Protiv Ajaxa su nas izbacili iz svlačionice

Trener Dinama kaže da su igrači vrlo isfrustrirani nakon Ajaxa. Ne zbog poraza, već zbog sudačkog kriterija koji ih je ostavio s čak dva igrača manje
Vidi originalni članak

Uoči svake utakmice, igrači i ja u svlačionici imamo jedan mali ritual. Jedan od igrača stane u sredinu, a mi skupimo ruke i zagrmi zajednički poklič. Protiv Ajaxa nismo stigli ni porazgovarati, a već je četvrti sudac počeo divljački lupati po vratima. Ajaxovi igrači su mirno sjedili, dok su nas tjerali van, rekao je Kruno Jurčić.
Igrači su isfrustrirani suđenjem i bit će ih vrlo teško podići za Šibenik.
- Dečki to teško proživljavaju. Isfrustrirani su osjećajem nemoći. Bez obzira na sav napor i trud nije im bilo dozvoljeno... Postoji granica, a mi nismo predodređeni da je pređemo. To se toliko osjeti u zraku, da se može nožem rezati - kaže Jurčić.
Šibenčani su u sjajnoj seriji i uoči nedjeljnog derbija za Dinamom kaskaju samo dva boda. U slučaju pobjede, preuzeli bi vrh.
- Rekao sam igračim: Idemo protiv Šibenika srce van, kvaliteta van. Mi taj susret moramo pobijediti. Moramo gaziti od prve minute - kaže Jurčić, koji neće moći računati na ozlijeđene Mandžukića, Bišćana, Carlosa, Lončarića, dok će Sammir pauzirati zbog crvenog kartona u Splitu. Najveća opasnost po Dinamov gol bit će Ermin Zec.
- Nećemo striktno pokrivati Ermina Zeca, ali će zaslužiti posebnu pažnju. On je sjajan igrač i davno je prerastao prosjek hrvatske lige - rekao je Jurčić.
Šibenskog napadača traži mnogi europski klubovi. Zanimljiv je i Dinamu, koji ima velikih problema s realizacijom. Bi li Jurčić volio takvog igrača imati u Dinamu?
- Cijenim igrače s brzinom, a Zec ujedinjuje brzinu i eksplozivnost. Dao je zavidan broj golova i volim takav profil igrača - kaže Jurčić.
Dinamo protiv Zagreba, Anderlechta i Ajaxa nije uspio zabiti gol. Protiv Cibalije su stvorili brdo šansi, no napadači nisu uspjeli zabiti za pobjedu. To je velika boljka Dinama.
- Hmm, da moram priznati da me jako brine realizacija - zaključio je Jurčić uoči derbija protiv Šibenika.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nizozemac 07.11.2009.

    Jurcicu nisu vas samo izbacili iz svlacionioce nego i iz UEFINOG daljnjeg natjecanja i da se izujete nemozete stic drugoplasiranog.

  • Dario10 07.11.2009.

    Daj Jurcicu ne seri,Tita ti !!!!!

  • hrvat2 07.11.2009.

    bolje nek plati ovim mladim deckima iz dinamove skole kramaricu i ostalima...pa nek budu i 5. u ligi ali samo nek igraju nogomet ovaj dinamo nije dinamo sa ovim strancima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare