Obavijesti

Sport

Komentari 10

K. Jurčić: Protiv Ajaxa su nas izbacili iz svlačionice

K. Jurčić: Protiv Ajaxa su nas izbacili iz svlačionice
1

Trener Dinama kaže da su igrači vrlo isfrustrirani nakon Ajaxa. Ne zbog poraza, već zbog sudačkog kriterija koji ih je ostavio s čak dva igrača manje

VIDEO

Uoči svake utakmice, igrači i ja u svlačionici imamo jedan mali ritual. Jedan od igrača stane u sredinu, a mi skupimo ruke i zagrmi zajednički poklič. Protiv Ajaxa nismo stigli ni porazgovarati, a već je četvrti sudac počeo divljački lupati po vratima. Ajaxovi igrači su mirno sjedili, dok su nas tjerali van, rekao je Kruno Jurčić.
Igrači su isfrustrirani suđenjem i bit će ih vrlo teško podići za Šibenik.
- Dečki to teško proživljavaju. Isfrustrirani su osjećajem nemoći. Bez obzira na sav napor i trud nije im bilo dozvoljeno... Postoji granica, a mi nismo predodređeni da je pređemo. To se toliko osjeti u zraku, da se može nožem rezati - kaže Jurčić.
Šibenčani su u sjajnoj seriji i uoči nedjeljnog derbija za Dinamom kaskaju samo dva boda. U slučaju pobjede, preuzeli bi vrh.
- Rekao sam igračim: Idemo protiv Šibenika srce van, kvaliteta van. Mi taj susret moramo pobijediti. Moramo gaziti od prve minute - kaže Jurčić, koji neće moći računati na ozlijeđene Mandžukića, Bišćana, Carlosa, Lončarića, dok će Sammir pauzirati zbog crvenog kartona u Splitu. Najveća opasnost po Dinamov gol bit će Ermin Zec.
- Nećemo striktno pokrivati Ermina Zeca, ali će zaslužiti posebnu pažnju. On je sjajan igrač i davno je prerastao prosjek hrvatske lige - rekao je Jurčić.
Šibenskog napadača traži mnogi europski klubovi. Zanimljiv je i Dinamu, koji ima velikih problema s realizacijom. Bi li Jurčić volio takvog igrača imati u Dinamu?
- Cijenim igrače s brzinom, a Zec ujedinjuje brzinu i eksplozivnost. Dao je zavidan broj golova i volim takav profil igrača - kaže Jurčić.
Dinamo protiv Zagreba, Anderlechta i Ajaxa nije uspio zabiti gol. Protiv Cibalije su stvorili brdo šansi, no napadači nisu uspjeli zabiti za pobjedu. To je velika boljka Dinama.
- Hmm, da moram priznati da me jako brine realizacija - zaključio je Jurčić uoči derbija protiv Šibenika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti