To je to što me zanima!

K. Ljubičić iz Eintrachta prvo je pojačanje Hajduka

Jako sam zadovoljan potpisom za Hajduk. Kad sam čuo da se zanimaju za mene, nisam dvojio niti jednog trenutka, rekao je Krešo Ljubičić
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac Krešo Ljubičić potpisao je četverogodišnji ugovor s Hajdukom. Dosadašnji igrač Eintrachta iz Frankfurta tako je postao prvo ovoljetno pojačanje splitskoga kluba. Riječ je o veznom igraču, ljevaku, koji je za Hajduk potpisao nakon što mu je istekao ugovor. Za mladu reprezentaciju odigrao je šest utakmica i zabio tri gola.
- Jako sam zadovoljan potpisom za Hajduk. Kad sam čuo da se splitski klub zanima za mene i kad je to došlo u ozbiljnu fazu, nisam dvojio ni jednog trenutka - rekao je Ljubičić za Slobodnu Dalmaciju.
Zadovoljstvo poslom iskazao je i najveći dioničar Hajduka Jako Andabak, a trenera Antu Mišu čeka zadatak što prije 20-godišnjaka uklopiti u novu momčad i pomoći mu u navikavanju na novu sredinu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bepo1606 08.06.2009.

    Da li će sad svaki od suvlasnika dovodit svoje igrače ili struka?Lako Abramoviću ili Berlusconiju kad sami odlučuju ali tu ih je puno u igri.

  • Hrc_dinamo 07.06.2009.

    lijepo,al ovo ime jako andabak haha :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare