To je to što me zanima!

'Kad sam čuo da nam dolazi Alexis, rekao sam: 'Je*eno, ne'

Alexis Sanchez je u siječnju ove godine stigao u Manchester United iz redova Arsenala. Većina navijača i igrača Manchestera bili su sretni zbog ovog transfera, ali ne i njihov branič Marcos Rojo
Vidi originalni članak

Alexis Sanchez je početkom ove godine stigao u Manchester United iz Arsenala. Iako je većina navijača i igrača bila presretan zbog dolaska sjajnog Čileanskog napadača, Marcos Rojo nije bio izrazito zadovoljan dolaskom ovog igrača.

Branič Manchester Uniteda igrao je velik broj utakmica protiv bivšeg napadača Arsenala, kako u dresu kluba, tako i u dresu reprezentacije, te je rekao kako nije bio baš u najboljim odnosima sa Sanchezom.

- Alexis je odličan igrač, ali nismo bili baš u najboljim odnosima. Svaki put kad smo igrali jedan protiv drugog, bilo to u dresu reprezentacije ili kluba, uvijek bi se udarali. Često sam ga i vrijeđao tijekom utakmica, ali on je meni ljubazno odgovarao.

VIDEO Jose Mourinho: Ja ne plačem kad čujem nekoliko 'buu'-ova

Kada je čuo da će mu Sanchez postati suigrač, Rojo nije baš najbolje to prihvatio.

- Kad sam saznao da će Sanchez doći u United rekao sam "oh, je*eno ne, sada će on biti ovdje".

Također je rekao način na koji mu je Jose Mourinho priopćio da će dovesti Alexisa.

- Mourinho mi je rekao: "Dovest ćemo Alexisa Sancheza. Ne želim da ga udaraš na sutrašnjem treningu". Nakon toga se počeo smijati - rekao je Rojo.

Za sada u novom klubu Sanchez nije još pronašao pravu formu s obzirom da je zabio samo jedan gol u 10 odigranih utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SilikoniralaSiSe 21.03.2018.

    DI je Sanchezu bila glava da dođe u tu jamu bez dna,očito u novčaniku.Mogao je di je htio kao free igrač.mogao je hladno otić i u Bayern,City ma bolje mu je bilo i ostat u Arsenalu,sada ako bude smjena trenera mogli su nešto i napravit.Iako je taj Arsenal kakav god da je,opet igra bolji nogomet od MuTd.Od tih igara mi krvare oči.nisam nikad mislio da će Liverpool biti toliko iznad Uniteda.Najčudnije od sveg je stanje na ljestvici,pa mislim da i ti igrači nisu svjesni odakle im toliki bodovi.

  • Space Burek 20.03.2018.

    Rojo se ukakio jer ce mu Alexis uzeti mjesto lijevog beka.

  • Josko Celan 20.03.2018.

    Pronašao je on što mu treba u obliku svježi novčanica.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare