To je to što me zanima!

"Kad sam vidio da nije zaleđe, bio sam baš je**no presretan"

Nakon čudne utakmice u Maksimiru u kojoj su zabili iz jedina dva udarca u okvir i srušili Dinamove snove o LP-u, Aalborgovi igrači su se složili da su imali sreće
Vidi originalni članak

Aalborg je prošao u četvrto pretkolo Lige prvaka nemilosrdnim iskorištavanjem jedinih pravih prilika u uzvratu protiv Dinama na Maksimiru (0-2). Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka Danci su ostavili "modre" u nevjerici.

Da je Fortuna sinoć pomazila danskog prvaka, svjestan je bio i njihov trener Kent Nielsen. No golovi su ono glavno što se broji, a tu je Aalborg bio bolji.

- Nogomet je čudna igra. Igrali smo puno bolje prije tjedan dana i bila je velika razlika u efikasnosti, ali smo u Zagrebu imali dobrog golmana i potrebnu količinu sreće. Uspjeli smo napornim radom i velikom efikasnošću, ničim drugim. Teško smo pobijedili, ali jako smo sretni - rekao je nakon utakmice danski trener.

Junak Aalborga bio je Anders Jacobsen koji je zabio dva gola. Kod prvog u 37. minuti i polukontre gostiju bio je na samom rubu zaleđa i nije znao je li mu Jacob Blåbjerg poslao dobru loptu. Ipak, laknulo mu je...

- Bio sam pomalo nervozan jer sam znao da sam na rubu zaleđa, tako da sam bio je*eno presretan kad sam vidio da pomoćni sudac nije digao zastavicu. Sanjali smo o vodstvu i to je nešto što nam je dalo veliku prednost koju smo dobro koristili tijekom utakmice - rekao je danski junak priznavši da nisu dobro ušli u utakmicu.

- Imali smo težak početak, izgubili smo previše lopti. Ali kako smo Spalvis i ja počeli bolje dijeliti lopte, pomaknuli smo se prema naprijed i iznenadili ih na kontru.

Utakmica u kojoj je Dinamo propustio svojih 19 udaraca na gol, a njemu su ušla dva, nije ga mogla ostaviti ravnodušnim.

- Trčao sam po terenu s osjećajem kako smo lako mogli zabiti i drugi gol. Imali smo dvije dobre šanse Kennetha Emila i mene. Srećom, zabili smo i za 2-0 i naravno da je bilo lijepo vidjeti da je ušla. Lijepo je kad se ovakve stvari događaju u tako važnoj utakmici. Sve u svemu, bio je to fantastičan dan - zaključio je 24-godišnji napadač.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • đuro2 07.08.2014.

    imam dojam da je Dinamo bio bolji negu u utakmici protiv Zadra kojima je zabio četiri gola,pa stvorit toliko prilika i šansi ne može se danas ni drugoligašu,eto ispali su ali imaju igru samo da je u budućnosti malo sreće i kad se vrati najbolji igrač Dinama Fernandes mogu biti hit euro lige...

  • Marin-Arsenal 07.08.2014.

    Nadao sam se ulasku Dinama u lp zbog kladionice,sad sam razočaran :P Dinamo u lp je jako efikasan za moj đžep.

  • boww 07.08.2014.

    Neznam ljudi!!to je nogomet.cestitke pobjedniku.eto kako godine zivota idu sve sam manje nade da cu ikad dozivjeti neki uspjeh nasih klubova i repke.dinamo je sinoc imao sansi i bila je bolja ekipa ali momcad nema ni glavu ni rep.danci su ta momcad koja igra ozbiljan nogomet,kod koje se zna tko sta treba igrat,koji zna zatvorit prostor,i gdje stajat na terenu.danci su ti koji znaju igrat bez lopte.i ovo nije slucajan rezultat.ovakvih dinamovih utakmica sam se nagledao bezbroj puta u zivotu.momcad dinama izgleda ko dok se ekipa iz ulice nadu na haklu.nezna se gdi koji stoji,kak se treba postavit,neznaju oni ako bek krene naprijed da ostaje rupa iza i da se to mora pokrit,neznaju preuzimat igraca,neznaju kad treba puknut a kad podvalit loptu.neznaju oni puknut loptu koja se kotura i pitam se sto oni uopce rade na treningu?trce?koliko je bilo netocnih dodavanja na par metara.halo pa naganjas tu loptu od svoje trece godine i jos neznas tocno dodat na deset metara.to je valjda tak dok se preskacu stepenice u razvoju igraca pa ju neznaju ispalit iz trka.ono treba mu 10lopti da bi on nju jednom dobro potegnuo.sve su to bili neki traljavi udarci koje bi i ja obranio il su lopte isle u golmana tako da ni taj golman nije bas spektakularnog obranio.ma dinamo je gubio tako i pod kuzeom,vlakom,ivankovice itd.jedino za kojeg mislim da je mogao nest mogao napraviti je vaha.uvidio je dinamov problem i zato dinamo nije pod njim igrao lijepo al je to bio ucinkovit 1:0 i vjezbanje i kretanje igraca bez lopte.a hnl je ko stvoren za takvo pripremanje momcadi za evropska natjecanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare